2821
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 38 پست
مسواااااااااک بززززززن !!!!!!!!! چهارررررباررررر دررررر روز

من دوبار میزنم.. صبح و شب... خودمم خوب رعایت نکردم و دندونام هم جنس خوب ندارن ولی واقعا دیگه حوصله ارتودنسی ندارم.. یه سری بیمارانی همون دکتره چهارساله توی دهنشون ارتودنسی هست من واقعا یه سال دیگه نمیتونم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من دوبار میزنم.. صبح و شب... خودمم خوب رعایت نکردم و دندونام هم جنس خوب ندارن ولی واقعا دیگه حوصله ا ...

عزیزم دوبار خیلی خیلی خیلی کمه !!! 

کاهلی و کم کاری خودت باعث شده دندونات این مدلی بشه 

حداقل به دکتر بگو سیم هارو برداره ببری ترمیم کنی دندوناتو بعد دوباره سیم بزاری

اینطوری که از دست میرن دندونات 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
چرا صاف شدن فقط دندون نیشم نصفه در اومده

خوب ببین.هیچ مانوری روی اون دندون نیش نمیده؟؟؟ 

من دندون نیشم شیری بود کشیدم جاش خالی موند .  دکتر من پدرمو در اورد تا اونو پر کنه . پین زد تو لثه م از اون کش وصل میکرد ب دندونای عقب . 

خودش پین بدون بی حسی زد .دوتا هم پین با جراحی واسم گذاشتن ‌ دهن من انقدر پیچ و سیم بهش وصل بود با قاشق چایخوری غذا میخوردم . لپام هر کدوم ۳ سانت پاره بود از داخلش سیم رد کرده بودن .  اما خیلییی دکترم خوب بود جراحمم فوق العاده بود یعنی من ذره ای درد حس نمیکردم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
من دوبار میزنم.. صبح و شب... خودمم خوب رعایت نکردم و دندونام هم جنس خوب ندارن ولی واقعا دیگه حوصله ا ...

نخ دندون باید میکشیدی نخ خیلییی خوبه واس ارتودنسی 

عزیزم متاسفانه گیر دندونپزشک پولکی افتادی

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

نخ دندون باید میکشیدی نخ خیلییی خوبه واس ارتودنسی

من هرشب میکشم مسواکم بخوام کم بکشم روزی دوبار ولی بیشتر موقعه ها سه بار 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
منم ۴ سال ارتودنسیم طول کشید الانم ۴ ساله نگهدارنده پشت دندونامه🤦🏻‍♀️

پلاکم داری؟ من پلاک دارم گفته ۲۴ ساعت استفاده کن اما فقط موقع خواب میذارم . 

قبول نمیکنن بیمار دکتر دیگه رو

دندانپزشک عمومی قبول میکنه یه ویزیت ببینه

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
من هرشب میکشم مسواکم بخوام کم بکشم روزی دوبار ولی بیشتر موقعه ها سه بار

کلا مسواکم نمیزنی .هرچی میخوری یه اب خالی دخنتو آب بگیر . یا مسواک خالی بدون خمیر دندون بزن 

من دوران ارتودنسیم سرکار میرفتم نامزدم بودم 😅 ۴ تا مسواک داشتم خونه بابام و نامزدم و سرکار و توی کیفم .

نه ندارم . فقط سیم دائمی پشت دندونای جلوی بالا و پایین دارم

وای چقدر خوب من سیمم فقط تو دندونای پایینه .بالارو نزده . پلاک خیلی بده . بعد ۶ تومنم پولشو دادم آخه . 

البته من ۳۱ سالگی ارتودنسیم برداشتم بعد میگم کلی جراحی و اینا داشتم چند تا دندونامو کشیده بودم . احتمالا تشخیصش واس این بوده ک ترسیده دوباره دندونام برگرده