2821
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 38 پست
وای چقدر خوب من سیمم فقط تو دندونای پایینه .بالارو نزده . پلاک خیلی بده . بعد ۶ تومنم پولشو دادم آخه ...

اره احتمالش هست . سعی کن به حرف دکترت عمل کنی این همه هزینه و زجر ارتودنسی هدر نره🤦🏻‍♀️

نه هنوز مونده

خیلی مونده ؟ اگه آره احتمالا بخاطر همین داره انقدر لفتش میده 

و اینکه طول درمان شما زمانش سه سال بوده حتما احتیاج بوده  اما بهتره پول رو برای تصفیه آماده کنید 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره احتمالش هست . سعی کن به حرف دکترت عمل کنی این همه هزینه و زجر ارتودنسی هدر نره🤦🏻‍♀️

من نمیتونم نفس بکشم .شبم چون خوابم نمیفهمم . بعد من خیلی شکمو ام دائم در حال خوردن هله هوله اینا هستم😆 باید روزی ۲۰ بار مسواک بزنم بعد دوباره پلاک بذارم . بعدش حس میکنم باعث شده دندونام بشکنه .الان چندتا دندونم نیاز ب پر کردن پیدا کردن قبل پاک موردی نداشتن

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
من دوبار میزنم.. صبح و شب... خودمم خوب رعایت نکردم و دندونام هم جنس خوب ندارن ولی واقعا دیگه حوصله ا ...

وای عزیزم خیلی کم مسواک میزنی 

منم ارتودنسی دارم هربار هر چیزی بخورم فورا مسواک میزنم تازه باز با این حال دو تا از دندونام که پر کرده بودم گاهی اوقات درد میگیره 

بئشتر رعایت کن هر چیزی میخوری  کامل و خوب مسواک بزن .

ماهی یکبار مسواک جدید بخر باید رعایت کنی حداقل از این به بعد

کلا مسواکم نمیزنی .هرچی میخوری یه اب خالی دخنتو آب بگیر . یا مسواک خالی بدون خمیر دندون بزن من دوران ...

نه گفتم مسواک می زنم کمترین بار مسواکم دوبار درروزه و 

بیشتر موقعه ها سه بار نخ دندونم هرشب میکشم 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
نه گفتم مسواک می زنم کمترین بار مسواکم دوبار درروزه و بیشتر موقعه ها سه بار نخ دندونم هرشب میکشم

ن من بد نوشتم میگم خوب تو در طول روز شاید بطور مثال ده وعده  غذا بخوری اما همش میگی سه بار مسواک میزنم . من میگم کل اون ده وعده رو اگه نمیتونی مسواکم بزنی یه اب تو دهنت بچرخون 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
ن من بد نوشتم میگم خوب تو در طول روز شاید بطور مثال ده وعده غذا بخوری اما همش میگی سه بار مسواک میز ...

آره آب میگیرم اتفاقا

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً