2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قول میدم اگه ورق برگرده و علی نمیره 

جوری لالایی بخونم حرمله گریه ش بگیره:) 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 

یه عالمه گریه به روضه بدهکارم

آروم و قرار من بی تو زندگی هرگز

کربلای همه دستته خانوم سه ساله

مَن گَرک هر دَردیمی

ترانه ی عشق بهانه ی عشق

اباصالح التماس دعا ( اینو هر وقت گوش میدم یاد شوهر خالم میفتم خیلی دوسش داشت ، اگه میشه برا شادی روحش و همه اموات یه صلوات و فاتحه بخونین)

هر جا که نگاهت به پرچمش افتاد حرم رقیه س

نکن ای صبح طلوع عصر فردا بدنش زیر سم اسبان استنکن ای صبح طلوع

یا اباعبدالله
یا زهرا👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭