من تو عقدم و دیشب اولین رابطمون رو داشتیم و از دیشب تا الان خونریزی شدید دارم و خیلی ترسیدم همسرم از صبح بجای اینکه کنار من باشه رفته پیش دوستاش و هرچی بهش زنگ میزنم میگه چیزی نیست نگران نباش دلمم نمیخواد برم خونه خودمون ولی نمیخوام وقتی برگشت خونش باشم میخوام باهاش قهر کنم جوابشو ندم یمدت طولانی واقعا ناراحت و پشیمونم تو این لحظه به همه چیز از ازدواجم تا کار دیشبم شک کردم 💔💔💔
تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه قرار بود بیام بهت توضیح بدم که چی مثلا که نمیگفتم برو بخون
میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/
رابطه که مشکلی ندارم فقط برا تشکیل نطفه (بچه دار شدن) نباید این دو روز اقدام کرد
برا رفاف هم درست نیس
میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
اخه بجای اینکه کنار من باشه وقتی میبینه ترسیدم باید بره بیرون و رفیق بازی؟
اون دگه براش مهم نیست هرچیت میشه یانمیشه اینا اثرات اینه که زیادی بهش بها دادی وخودتو دراختیارش گذاشتی الانم داره اون پشت تر تر به حال وروزت میخنده میگه دگه تموم شد،ببین چقدر ترسیده وفلان...ازقراره معلوم گرگ بارون دیده ایه،کلا تو کار،پرده است...😁