2777
2789
عنوان

رفتار مرد بعد اولین رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 91726 بازدید | 84 پست
حتما توصف نذریه

🤣🤣🤣🤣🤣

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه ی خودشه عزیزم بعدشم الان کارِ ما ینی بی احترامی؟من چیکار به تاسوعا دارم زندگی خودمو میکنم

رابطه که مشکلی ندارم فقط برا تشکیل نطفه (بچه دار شدن) نباید این دو روز اقدام کرد

خب چی میشه مثلا؟

اگه قرار بود بیام بهت توضیح بدم که چی مثلا که نمیگفتم برو بخون 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
اگه میخوای ارزشت پایین نیاد دیگه تا عروسی رابطه نداشته باش اگه هم میخوای تحویلت نگیرن و دم دستی باشی ...

🫤با نهایت احترام رد میکنم..

اصلا ربطی نداره..

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

امان از افراط حلال رو هم حرام میکنن

افراط نیست قشنگم 

قمر در عقربه و باید رعایت میشد 

ربطی ب چیز دیگ ای نداره 

برای خودشون خوب نیست

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

رابطه که مشکلی ندارم فقط برا تشکیل نطفه (بچه دار شدن) نباید این دو روز اقدام کرد

برا رفاف هم درست نیس 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
اگه میخوای ارزشت پایین نیاد دیگه تا عروسی رابطه نداشته باش اگه هم میخوای تحویلت نگیرن و دم دستی باشی ...

من چمیدونستم گفتم سنش بالاست با تجربه اس قبلا ازدواج کرده قرار نیست عین پسر بچع های احمق رفتار کنه

بحث پاکی و ناپاکی نیس خانم . برا اولین رابطه و ثبتش زملن درستی نبست اونم تو همیچین شب که قمر در عقرب ...

مگه پیامبر نگفته زن و شوهر روی شتر هم باشن زن باید تمکین کنه؟

بعدم خب سوال میپرسم چی میشه اگه قردرعقرب باشه رابطه داشت

با افتخار ❤️🤍💚 تاجی و آریایی.

نشستی داخل خونه اش بعد میگی میخوام روح شم؟! اول برگرد خونه بابات بعد روح شو عزیزم

خودمم نمیدونم چیکار کنم اخه از روح شدن بدم میاد میخوام حرف بزنم باهاش ولی خیلی از دستش ناراحتم بیاد دعوامون میشه وای خدایا نمیدونم چیکار کنم اصلا

اخه بجای اینکه کنار من باشه وقتی میبینه ترسیدم باید بره بیرون و رفیق بازی؟

اون دگه براش مهم نیست هرچیت میشه یانمیشه اینا اثرات اینه که زیادی بهش بها دادی وخودتو دراختیارش گذاشتی الانم داره اون پشت تر تر به حال وروزت میخنده میگه دگه تموم شد،ببین چقدر ترسیده وفلان...ازقراره معلوم گرگ بارون دیده ایه،کلا تو کار،پرده است...😁

نرو بمون و باهاش صحبت کن قهر کردن واسه بچه هاست ولی عزیزم هم عقدی بهتر بود رابطه کامل نمیزاشتی هم شب ...

چه ربطی داره اخه به شب تاسوعا یعنی چون حالا رابطه داشته احترام سرش نمیشه؟

یکی براش مهمه حتی تا دهه اصلاح هم نمیکنه یکی ن.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.