2777
2789
عنوان

رفتار مرد بعد اولین رابطه

91481 بازدید | 84 پست

من تو عقدم و دیشب اولین رابطمون رو داشتیم و از دیشب تا الان خونریزی شدید دارم و خیلی ترسیدم همسرم از صبح بجای اینکه کنار من باشه رفته پیش دوستاش و هرچی بهش زنگ میزنم میگه چیزی نیست نگران نباش دلمم نمیخواد برم خونه خودمون ولی نمیخوام وقتی برگشت خونش باشم میخوام باهاش قهر کنم جوابشو ندم یمدت طولانی واقعا ناراحت و پشیمونم تو این لحظه به همه چیز از ازدواجم تا کار دیشبم شک کردم 💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من معتقدم زمان درستی نبود شب تاسوعا و طبق علم نجوم هم قم. در عقرب😊

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

این اذیت شدنات کاملا طبیعیه عزیزم. بیش از حد خوودتو درگیر رفتاراش نکن . تو اذیتی ولی اون الان خیلی خوشحاله ک میدونه مال خودشی .مرد بعد از اولی رابطه احساس قدرت میکنه . 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اکثر مردا همینن

ادم ناز کردنش تو خونه باباش فقط خریداره

خونه شوهر بخاطر هر چی بخوای قهر کنی اذیت میشی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

شب تاسوعا اولین رابطه

چه ربطی داره بابا . همه خانوم جلسه ای شدن

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه