2777
2789
عنوان

رفتار مرد بعد اولین رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 92184 بازدید | 84 پست
چه ربطی داره بابا . همه خانوم جلسه ای شدن

برو در باره ی قمر در عقرب بخون 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میخوای ارزشت پایین نیاد دیگه تا عروسی رابطه نداشته باش 

اگه هم میخوای تحویلت نگیرن و دم دستی باشی که خود دانی 

این یه چیزیه که صد درصد ثابت شدست و هرکسی بگه بستگی به طرف داره اشتباه کرده 

به هیچ وجه تا خونه خودت نرفتی در اختیار قرار نده همه چیزو دوست خوبم

خدایا بابت همه نعمت ها شکرت 🙏
این اذیت شدنات کاملا طبیعیه عزیزم. بیش از حد خوودتو درگیر رفتاراش نکن . تو اذیتی ولی اون الان خیلی خ ...

اخه بجای اینکه کنار من باشه وقتی میبینه ترسیدم باید بره بیرون و رفیق بازی؟

نرو بمون و باهاش صحبت کن قهر کردن واسه بچه هاست 

ولی عزیزم هم عقدی بهتر بود رابطه کامل نمیزاشتی هم شب تاسوعا بود کاش رعایت میکردید همین نکات کوچک اگه بهشون توجه بشه خیلی زندگی بهتر میشه، مردی که حرمت شب تاسوعا نگه نمی‌دارد و اولین رابطه رو تو این شب انجام میده احتمالا حرمت همسر رو هم نگه نمی‌دارد 

انگار خودشون خیلی پاک و منزه ان تو این ایام

بحث پاکی و ناپاکی نیس خانم . برا اولین رابطه و ثبتش زملن درستی نبست اونم تو همیچین شب که قمر در عقرب هم هستشششش 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

حالا چون نمیدونستی قمر در عقربه عیبی نداره 

ولی از این ب بعد توی روزای قمر در عقرب کار های مهم انجام نده چون انرژی منفی زیادی توش هست و بد بیاری میاره 

خدایا بابت همه نعمت ها شکرت 🙏