2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 56 پست

نمیدونم تاحالا نکردم

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت داره بهت میگه به خودت بیا، پس به خودت بیا

من بیمارم مشکل گوارشی دارم یه ادم بیمار که داره عذاب میکشه وارامش میخواد واون مادر ازش سلب میکنه باید به خودش بیاد طوری که دختراشو از خونه فراری میده فقط برای لینکه مادرش بهش توجه کنه الان مقصر منم اگر روزی مادر شدی یادت باشه این طرز فکرو اصلاح کنی

من بیمارم مشکل گوارشی دارم یه ادم بیمار که داره عذاب میکشه وارامش میخواد واون مادر ازش سلب میکنه بای ...

من یه مرد هستم. مادر نمیشم، ولی تو داری از خودت چهره ی یک آدم نیازمند معرفی میکنی و به قول استیون هاوکینز : آدمها به کسانی که همیشه نق میزنن دوست ندارن کمک کنن

بله نطر اون اقا درسته بهم ثابت شده ولی اون ادمها بی رحمن

چرا ؟ تو دوست داری با یه گدا ازدواج کن وی خیلی روشنه. امتحان کن. برو نزدیک مترو و یکی که بهت آویزون میشه پیدا کن.چه حالی میده؟

چرا ؟ تو دوست داری با یه گدا ازدواج کن وی خیلی روشنه. امتحان کن. برو نزدیک مترو و یکی که بهت آویزون ...

من اویزون کسی نشدم از کسی هم محبت گدایی نکردم اصلا توذاتم نیست شما هم تو زندگی من نیستی نمیتونی قضاوت کنی 

من اویزون کسی نشدم از کسی هم محبت گدایی نکردم اصلا توذاتم نیست شما هم تو زندگی من نیستی نمیتونی قضاو ...

درستش همینه، برعکس من فکر میکنم تو خیلی هم قوی هستی ولی دوس داری صدات شنیده بشه. پر از حرفهای ناگفته ای اما نمیتونی اونو به هر کسی بگی. در‌واقع یک محرم اسرار در کنارت نیست. اما پیشنهاد من اینه بنویسی. شاید تو نویسنده ی بزرگی بشی.