2777
2789
عنوان

چیکار کنم برای درمان یبوست

264 بازدید | 33 پست

دیگه خون میاد شقاق دارم 

معدمم ضعیفه هرچیزی نمیتونم بخورم 

نمیدونم دیگه چیکار کنم 

پنج شیش روزه همش هرروز معدم سفت کار میکنه هرچی کاهو خیارم میخورم فایده نداره 

دانه گیاهی موسیلیوم از داروخانه بگیر بریز تو آب استفاده کن

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صبح ها ناشتا انجیر خیس خورده و زردآلو خشک می‌خوردم غذای آبکی مثل سوپ خوردم تو تشت آب گرم نشستم خوب شدم منم شقاق و بواسیر گرفتم هم درد داشتم هم خون ریزی.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

یه دستکش پلاستیکی دستت کن دستشویی که می ری موقع دفع ، چند سانت عقب تر مقعدت فشار بده ، تا اون تکه های سفت خرد بشه و با فشار انگشتت بیاد بیرون، اینطوری دیگه کمتر اذیت می شی و زخم هم نمی شه!   بعضی وقت ها واقعا عضلات روده دیگه جون نداره که فشار بیاره و اون تکه های سفت بیرون کنه از روده ، انگار یه کمک باید بکنی تا راحت تر بیرون بیاد! 

هر چی دفع زودتر انجام بشه ، مدفوع کمتر سفت و حجیم و بی آب می شه و دفع راحت تر هست! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

من صبح ها ناشتا انجیر خیس خورده و زردآلو خشک می‌خوردم غذای آبکی مثل سوپ خوردم تو تشت آب گرم نشستم خو ...

شما هم عزیز بعد هربار که معده کار میکرد خون میومد میسوخت 

چقدر بده ☹️

انجیر تازه الانم فصلشه بخور

کیوی

شربت خاک شیر

شیر بچوشون باگل سرخ

گلاب بخور زیاد

گیلاس

زردالو

الو

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

الو خشک رو خیس کن بخور

یا تازشو بخر بزار با اب بپزه   مثل لواشک کن  با قاشق بخور

زور زدنی ب قلبت فشار میاد؟ تپش قلب میگیری؟

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌