2777
2789

برای رابطه منو عشقم دعای جدایی نوشتن یه بار سرکتاب باز کردم اینجوری گفتن ولی رابطه مون تو اوج شادی بود یهو همه چی عوض شد شخص احساسیم ازم فاصله گرفت گریه میکرد میگفت ته دلم دوست دارم ولی نمیتونم قدم بردارم به چشمم سیاهی میایی هر روز آیت الکرسی سوره ناس فلق اخلاص دعای نادعلی سوره یس میخونم میشه راهنمایی کنین له نظرتوت به دعانویس مراجعه کنم یا نه خیلی اشفته ام

وبلاگ دایی ابراهیم

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم میشه بیشتر راهنمایی کنین ممنونم

بزن گوگل

وبلاگ دایی ابراهیم

واردکه شدی

پست مرتبط با سوالت هست

که چیکارا کنی

ولی درکل بهت بگم

اگر اهل غسل و نماز اینانیستی شروع کن

کلا گناه ترک کن

اعمال نیک بجابیار

یسری دستورات دیگم هست اونجا برو بخونشون و انجام بده

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست