2777
2789
عنوان

چیکار کنم برای درمان یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو تشت آب گرم بشینم خوبه یعنی

واسه من که موثر بود.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
الو خشک رو خیس کن بخوریا تازشو بخر بزار با اب بپزه مثل لواشک کن با قاشق بخورزور زدنی ب قلبت فشار ...

نه عزیز زور نمیزنم انقدر میشینم تا بیاد 

سزارینی ام نمیتونم زور بزنم 

نه عزیز زور نمیزنم انقدر میشینم تا بیاد سزارینی ام نمیتونم زور بزنم

این کاری که من نوشتم حتما انجام بده ، دیگه نیاز نداری بقیه کارها رو بخواهی انجام بدی!  خیلی سریع و مؤثره!   انقدر هم لازم نیست تو دستشویی بشینی و پا درد بگیری!  حتی دیگه به خونریزی هم نمی رسه! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

من باردارم یبوست اذیتم میکرد 

دکتر زنان بهم قرص منیزیم داد روزی یدونه 

آبم میخورم الان اوکیم 

ورقش ۸۸  تومنه 

اگه دیدی هرکار میکنی خوب نمیشی یه ورق بگیر 

maginfort

یا قرص بدت میاد شربتشو بگیر

دیگه چیزی به ذهنم نمیاد 

البته دکتر بمن گفت روغن زیتون تو غذا یا سالاد هم عالیه 

که من از روغن زیتون متنفرم 

هر بژی کورد

پودر موسیلیوم خیلی خوبه

از پماد انتی فیشر استفاده کن ( استعمال داخیه) 

انجیر یا الو  خیس کن ناشتا بخور 

الان فصل البالو و زرد الو هست 

ترشکشو درست کن ناشتا یه قاشق مربا خوری بخور 

ملینه و خیلی خوبه

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
چی هست این عزیز

برای رفع یبوسته میریزن داخل نوشیدنی میخورن .چای کوهی هم خیلی خوبه برای یبوست ولی ۲  ۳ روز باید دم کنی بخوری عطاری داره.گفتی معده ات مشکل داره .یه سرچ کن ببین میتونی اینا رو بخوری یا نه

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است