سلام به همه دوستان،تو رو خدا کمکم کنید دارم دیوانه میشم،من مدتیه فهمیدم شوهرم با یکی ارتباط داره و خیلی هم دوسش داره، من دارم روانی میشم دلم برا طفل معصومی که تو شکممه میسوزه انقدرغصه میخورم،نه میتونم غذای درست حسابی بخورم نه شبا بخوابم،حالا نمیدونم باید چه کار کنم باید به شوهرم بی محلی کنم یا بیشتر بهش محبت کنم و جذبش کنم،بهم میگه من دیگه ازت خسته شدم میگه دیگه برام جذابیتی نداری،دیر میام خونه که تو رو کم ببینم، اینم بگم فهمیدم رفته و دختره رو دیده همش سرش تو گوشیه و با بچه ها بد رفتاری میکنه،به خدا نمیدونم چه کار کنم دارم دیوانه میشم،تو رو خدا بگید من چه کار کنم😭😭😭
حتما مشکل داشتید که میگه از چشمم افتادی . پس چرا بچه سومی و اوردی؟ دیگه باید تحمل کنی و فقط محبت کتی . با سه تا بچه کاری نمی تونی بکنی. مثلا تو روش وایسی طلاق بگیری بعدش چی کار کنی؟ اون زن خوشحال و خندون میاد جات و میگیره، شما باید بری سر کار با سه تا بچه
بمیرم واسه دلت. خدا ایشالله از زن و مرد خائن نگذره. بنظرم فقط ازش جدا شو،این ادم رحم نداره.میخواد بم ...
دلم میخواد بمیرم صبح داشتم دختره رو نفرین میکردم میکه این کارو نکن به زندگی خودت برمیگرده،دارم روانی میشم میخوام خودمو بزنم به اون راه ولی نمیتونم بهش گفته بود سلام بر همسر عزیزم ،من از ته دل دوست دارمو میخوامت