سلام به همه دوستان،تو رو خدا کمکم کنید دارم دیوانه میشم،من مدتیه فهمیدم شوهرم با یکی ارتباط داره و خیلی هم دوسش داره، من دارم روانی میشم دلم برا طفل معصومی که تو شکممه میسوزه انقدرغصه میخورم،نه میتونم غذای درست حسابی بخورم نه شبا بخوابم،حالا نمیدونم باید چه کار کنم باید به شوهرم بی محلی کنم یا بیشتر بهش محبت کنم و جذبش کنم،بهم میگه من دیگه ازت خسته شدم میگه دیگه برام جذابیتی نداری،دیر میام خونه که تو رو کم ببینم، اینم بگم فهمیدم رفته و دختره رو دیده همش سرش تو گوشیه و با بچه ها بد رفتاری میکنه،به خدا نمیدونم چه کار کنم دارم دیوانه میشم،تو رو خدا بگید من چه کار کنم😭😭😭
هیچی ،خودمو زدم به نفهمی ،از کاراش بی خبرم ،نمیدونم کسی تو زندگیم هست یا نه ،در ظاهر همه چی عادیه
.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
والا شوهر من با فقط یک نفر نبود با چندین نفر بود و پیامای عاشقانه میداد و بیرون میرفتن .
تازگیا خبر ندارم از کاراش ، گوشیش را چک نمیکنم .
بعضی وقتا به کاراش مشکوک میشم اما خودمو زدم به اون راه .
انشاالله که توبه کرده باشه
.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
الان من نمیدونم باید سرد بشم باهاش و بی تفاوت و مثل دوتا مجسمه زندگی کنیم بدون هیچ محبت و احساسی یا ...
هیچکدوم ،حد وسط را بگیر
،طلاق عاطفی بیشتر آدمو نابود میکنه