2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 4563 بازدید | 115 پست
الان تو چه وضعی گلم

هیچی ،خودمو زدم به نفهمی ،از کاراش بی خبرم ،نمیدونم کسی تو زندگیم هست یا نه ،در ظاهر همه چی عادیه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
یعنی ولش کرد شوهر شما؟،ممنون ازت عزیزم

والا شوهر من با  فقط یک نفر نبود با چندین نفر بود و پیامای عاشقانه میداد و بیرون میرفتن .

تازگیا خبر ندارم از کاراش ، گوشیش را چک نمیکنم .

بعضی وقتا به کاراش مشکوک میشم اما خودمو زدم به اون راه .

انشاالله که توبه کرده باشه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان من نمیدونم باید سرد بشم باهاش و بی تفاوت و مثل دوتا مجسمه زندگی کنیم بدون هیچ محبت و احساسی یا ...

هیچکدوم ،حد وسط  را بگیر 

،طلاق عاطفی بیشتر آدمو نابود میکنه

تهرانی گلم

نه عزیز

عزیزم سلام ببخشین تو یه تاپیک شما پرسیده بودی فلوکونازول خوبه خواستم ببینم مصرف کردی و دختر شده ب ...

سلام عزیزم بله من موقعی که فلوکونازول خوردم و قرص لتروزول و آمپول آزاد‌سازی‌ باردار نشدم ولی ماهی که هیچ کاری نکردمدخداخواست و باردارشدم و دختر هم شد 

2790
2778
2791
2779
2792