2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 4563 بازدید | 115 پست
بچه هام به من وابستگی شدید دارن،اونم میگه تو باش من اونم بگیرم

بگو بگیری من بچه هارو میزارم و طلاق میگیرم تنها اهرم فشارت اینه ببین اصلا نگو من از بچه ها نمیگذرم پر رو میشه همش بگو من نمیخوام بچه هات مال خودت مهرم و بده برم زنه رو بگیر بچه ها رو نگه داره در ظاهر بگو اصلا بروز ندی بدون بچه ها نمیری

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تمام خانمهاکه الان تواین تایپیک هستیدخوب گوش کنیدسرحرفم باهممونه خصلت مرداینه وقتی زن خودشوخارنشون بده محکم ترمیزنه

دوم اینکه ازنقاط ضعف زن که مادریش هست سواستفاده میکنه

سوم زنهابایدتوی راه تلاش برای ثبات زندگی گرگ بیابون باشن نه بیان ناله کنن وای بدبختم بیچارم تاریخ ثابت کرده زن بخوادبداهریمنی میشه 

حالااستاترعزیزمیخوای بهت بگم چی کنی که مثل مهره هایشطرنج نقشتوبچینی نه راه پس داشته باشه نه پیش

البته من راه نشونت میدم نه اینکه هرچی بگم بگی نه چون این یه راه بایدازخودت مایه بزاری سنگ دل بشی

ول کن وابستگی رو 

یه مدت بیرحم باش 

همه بچه ها به مادرشون وابستن فقط بچه های شما نیست 

خداشاهده منم مادرم، الان قلبم مچاله شده از این حرفی که میزنم بهت ولی خدای نکرده شوهرم اینکارو میکرد نوزادم که دنیا اومد مینداختم سرش بچه هارو میرفتم 

ببینم چه غلطی میخاد بکنه مردک عوضی هوسباز 

چه غلطا تو بمون حمالی بچه هارو بکن و خودت بسوز، من اونم بگیرم عشق و حالمو بکنم چه مرد حال بهن زن و چندشی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

سلام از یک مشاور خانواده کمک بگیرید اگه نتونستید حضوری برید با تلفن ۴۰۳۰ تماس بگیرید راهنماییتون میک ...

با تلفن ثابت باید تماس بگیریم یا همراه هم میشه؟

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بترسونش. بگو بمحض بدنیا امدن بچه سه تاشونو میذارمو میرم. یه مدت تنها برو خونه پدرت. مهریت هم بذار اجرا. چند سکه اس؟ اون میخاد بره پی عشق و حال تو هم بمونی نگهبانی سه تا بچش. خاستی برگردی هم بگو سند رو شش دانگ بنامت بزنه و ماشین و یه پول قلمبه هم بگیر ازش. ببین لخت و پتی با سه بچه بازم هوس زن گرفتن میکنه یا نه. 

😑میخوام فکر بد نکنم ازین ارایشگرا ولیییی...... شوهر عنش چی؟ شوهرت کارمنده؟ حقوقش و میتونی ببندی؟

دارن جدا میشن ،این دختر آشغال زنگ زد به من گفت گوشیو بده شوهرت میخوام ازش راهنمایی بگیرم و باهاش مشورت کنم که طلاق بگیرم یا نه؟آخه قبلا شوهر من واسطه شده بود که اینا جدا نشن و کلی باجفتشون صحبت کرده بود،من خر هم که فکر میکردم شوهرم اهل هیچ چیزی نیست و به این دختره هم اعتماد داشتم گفتم باشه صحبت کنید،صحبت کردن همانا و ادامه ماجرا،البته اینم بگم پیاماشون رو دیدم که شوهر من پیش قدم شده بود و بهش گفته بود دوست دارم و بیا صیغه من شو و ....عاشقتم

بترسونش. بگو بمحض بدنیا امدن بچه سه تاشونو میذارمو میرم. یه مدت تنها برو خونه پدرت. مهریت هم بذار اج ...

من از این دارم میسوزم وه شوهر بیشعور من همش بهش کفنه بود که دوست دارم و عاشقتم و بیا صیغه من شو

اول وکالتت روپس بگیرتومحضروباطلش کن

دوم بگومن بچه عارونگه نمیدارم مگه تمام دارایت روبدی

سوم شکایت میکنم پرینت تمام لاس هات رودرمیارم بیچاره ات میکنم

چهارم تحریکش کن بهت حمله کنه تاشکایت کنی ومجبورباشه بیفته به پات توام رضایت نده ودرخواست ترک تعقیب بده وبگوامنیت جانی ندارم مداوم میزنه منو

پنجم بگومن درخواست طلاق نمیدم وبایدازناحیه خودت باشه تاتمام حقوقت روازش بگیری

اگه کارمندباشه که بهتر

زیادخودتوبرای بچه هات ضعف نشون نده بگوپیش تپباشن بهترمنم ته هفته هامیبینمشون باپولای توام میکوبم میسازم کاری کن جوشی بشه 

میرسیم به اون دختره یافلان .......

هیچ اس تهدیدی واسه اون دخترنفرست توکارت فقط باشوهرته مگه به گوشیت زنگ بزنه دختره که میتونی واسه مزاحمت ازش شکایت کنی

درحال حاضرکارمهم عزل وکالتته

وجمع آوری مدارک خیانت ازسمتش

بچه هات رو ول کن برو یکم سیاست داشته باش وبیرحم باش میخوام ببینم اون زنه میاد بچه ها رو جمع کنه قطعا نه مهریه ت هم بزار اجرا اول هم وکالت نامه روباطل کن که نتونه سه دنگ خونه رو بکشه بالا التماس هم بهش نکن قوی باش

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️
دارن جدا میشن ،این دختر آشغال زنگ زد به من گفت گوشیو بده شوهرت میخوام ازش راهنمایی بگیرم و باهاش مشو ...

اخ اخ اخ دیدی نباید اعتماد میکردی! با سه تا بچه! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊