2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 4563 بازدید | 115 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا لعنتش کنه کثافت انگلو کارمنده چیه؟ زنه کیه کسی پشتت نیست؟ 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
الان نمیدونم باید باهاش سرد باشم یا بیشتر بهش توجه کنم،فقط کارم شده گریه از صبح تاشب،یه بار به دختره ...

به درک مرتیکه،هول حرف علاقم میزنه

با ۳تابچه،میتونی،جداشی؟؟

پس یکم سعی،کن،آروم شی،سخته نمیشه

بخاطربچهات آروم شو

نمیدونم چی بایدگفت

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

[QUOTE=345751357]خب بگو اگه ازم بدت میاد طلاقم بده بعد هر غلطی خواستی بکن و تمام حقوقتو بگیر و برا ...

چرا با 3تا بچه بری  3تا رو بنداز گردن خودش بزار عشق جدیدش راه ببره 

مهر مادری رو بزار کنار، ساده ای اگه یه لحظه فکر کنی که بچه هارو باید ببری، بزار بچه ها پیشش بمونن ببین چندروز اون هرزه خانم راشون میبره 

به دست و پاتم میفته 

فقط یکم تحمل کن و احساساتی عمل نکن

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خدا لعنتش کنه کثافت انگلو کارمنده چیه؟ زنه کیه کسی پشتت نیست؟

زنه رو که میشناسم و خیر سرم دوستم بود،شوهرش با شوهرم دوست بود،تو آرایشگاه کار میکنه، از ایناس وه به خودش میرسه و تیپ میزنه و خوش زبانه و زبون میریزه، مردا هم که میمیرن برا این زنا،مم از اول زندگیم از همه چیز گذشتم و همش قناعت کردم که مثل سگ پشیمونم 

طلاق نگیر.قهر هم نکن

خوبه خودش گفت ازت چی میخواد .یکم بیشتر بهش برس

بهش بگو مهریتو بده.ولی باهاش زندگی میکنی

وقتی بک جا جمع هستین خونه اقوام شوهر

خیلی یهویی به مادر شوهرت بگو راستی مامان جان میدونستین دارید عروس دار میشین.پسرتون داره برام یه هووی خوشگل میاره

زنه رو که میشناسم و خیر سرم دوستم بود،شوهرش با شوهرم دوست بود،تو آرایشگاه کار میکنه، از ایناس وه به ...

😑میخوام فکر بد نکنم ازین ارایشگرا ولیییی...... 

شوهر عنش چی؟ شوهرت کارمنده؟ حقوقش و میتونی ببندی؟ 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
طلاق نگیر.قهر هم نکنخوبه خودش گفت ازت چی میخواد .یکم بیشتر بهش برسبهش بگو مهریتو بده.ولی باهاش زندگی ...

اتفاقا به پدر شوهرم گفتم اونم گفت حتما خودت مقصر بودی،نمیدونم چرا نمیتونم به پدر شوهر مادر شوهرم بگم مامان و بابا،انگار زبونم قفل میشه ،شوهرم خوشش میاد من زبون باز باشم و جلوی جمع باهاش خیلی خیلی زبون بریزم که بدبختی من از این کارها بلد نیستم،متاسفانه من سیاست زنانه ندارم،اینجا میدونم مقصر خودمم،فکر می‌کنم تقصیر خودم بوده که این ماجرا پیش اومد، بعد میگم خب اون به خاطر بچه هاش هم که شده نباید این کارو میکرد،عقلم دیگه کار نمیکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز