2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 4563 بازدید | 115 پست
اصلا حالم خوب نیست ، اصلا چیزی از گلوم پایین نمیره ،از گرسنگی فشارم میفته

عزیزم درکت میکنم ،منم خیانت دیدم ،البته شوهر من در ظاهر ابراز پشیمونی میکرد ولی بازم به کاراش ادامه میداد ،منم سر بچه سومم باردار بودم که خیانتش را فهمیدم ،حالم به شدت بد بود ،هیچی نمیتونستم بخورم ،همش کارم گریه زاری بود ،تو بارداری به جای اضافه وزن ،ده کیلو کم کردم .

بعد از زایمان رفتم روانپزشک یه سری دارو خوردم ،اولش بهم نیفتاد ،رفتم داروم را عوض کرد و داروها رو که خوردم بهتر شدم .

ولی حالا بعد ده سال ناراحتم که چرا بیخودی خودمو بچه هام را اذیت کردم ،به جهنم که خیانت کرد .من که قصد طلاق نداشتم  باید بی توجه به کارای شوهرم زندگی خودمو میکردم ،به نظرم اگه قصد طلاق نداری  رفتارت با شوهرت عادی باشه ،نه زیاد محبت کن نه قهر و دعوا ،انگار نه انگار اتفاقی افتاده ،به خدا توکل کن ،انشالله که رابطه اتون درست بشه ،برات دعا میکنم عزیزم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ادامه ندم؟؟چی کار کنم ؟بهش میگم تو حال منو نمیفهمی م باید آرامش داشته باشم مثلا،میگه مگه جه کار کردم ...

عزیزم استرس و اضطراب زو از خودت دور کن باهاش کل کل نکن وقیح تر میشه فقط به خودت لباس و خوراکت برس وبه بچه هات سوره مزمل و یس  بخون وهزار ویک مرتبه ذکر یا ودود به شیرینی فوت کن یاتوحوراکش بده بخوره به نیت محبت درضمن برای جدایی بینشون سوره فیل و سوره تبت یدی رو بخون مرتب هردفعه هفت مرتبه تااز هم دلزده بشن  رو اگه می تونی یه مشاور خوب پیدا کن عزیزم

ادامه ندم؟؟چی کار کنم ؟بهش میگم تو حال منو نمیفهمی م باید آرامش داشته باشم مثلا،میگه مگه جه کار کردم ...

عزیزم سفت بچسب به زندگیت حرف از طلاق هم نزن اتفاقا تو باید جای پاتو محکمتر کنی باسه تابچه اگه کسی باید بره اون دختره وشوهرته پس بخودت انگیزه بده نق و غر و گریه وضعف نشون دادن جلوشونو بزار کنار محکم باش فقط مرتب بگو اگه حرفی ازشون شد که واگذارشون کردم به خدا که گرفتاربشن به درد بدتر از من همین نفرین دیگه هم نکن همین کافیه 

استارتر مهریه تو تمام و کمال بگیر

تو همین خونه هم بشین 

حالا که اون زنیکه خرج خودشو میده و توانایی مالی داره 

بگو با کمک جفتتون مهریه تو بدن

خونه چطور به نامت زده؟

زود خونه رو بزن به نام یه نفر دیگه بعد دوباره بزن به نام خودت فقط تو سند باید قید بشه تو اون دانگ خونه رو به فلان قیمت از طرفت خریدی 

وگرنه حبه محسوب میشه و شوهرت میتونه ازش پس بگیره

بشین تو خونت .مهریه رو هم بگیر.شوورتم بنداز بره گم شه نکبت

حالا که غلط زیادی کرده خودش باید تاوان بده

بگو اوکی حالا که دوسش داری و عاشق معشوق همید 

جفتتون جونتون دراد مهریه مو بدید

بعد هر گوهی خواستید بخورید

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

فاز اونایی ک میگن به خودت و بچها برس بخور بپوش بگرد رو نمیفهمم. آدمی ک خیانت دیده مگه می تونه ب راحتی اینکارارو انجام بده؟ اگ قراره اینطوری باشه حتتتما باید زیر نظر یه مشاور باشه ک اون مدام بهش انگیزه بده. در غیر این صورت به هیچی جز پوچی فکر نمیکنه. اینهمه زن تاپیک خیانت میزنن اینجا خیلیام فحش میدن ب شوهراشون. ولی خانوما ما چرا خودمون این شکلی هستیم؟ چرا به هم رحم نداریم؟ چرا تو خونه واس شوهرامون مثل سنگیم ولی بیرون میایم با مردای دیگ هر هر کر کر و لباسای انچنانی و فلان؟ باید کنار هم باشیم زنا پشت هم باشن هیچ مردی جرئت اینکارارو نداره ولی امان از ما ک خودمون ب هم رحم نمیکنیم.

اونایی ام ک میگن چرا سه تا بچه اوردی باید خدمتشون عرض کنم بیشتر مردا تا میبینن زنه دیگه جایی برای رفتن نداره یا بچه اورده دیگ سرش ب کارای خودش و بچهاش گرمه یا دیگ خیلی مشغولش کردن تازه فیلشون یاد هندستون میکنه. قبلش اگ این خانوم میدونست ک بچه نمیاورد.

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
استارتر مهریه تو تمام و کمال بگیرتو همین خونه هم بشین حالا که اون زنیکه خرج خودشو میده و توانایی مال ...

متل چند سال پیش،از این وان مسکن ها گرفتیم که باید نصف به نام مرد میشد و نصف به نام زن،البته اینم بگم که وکالت نامه داره از طرف من

ازش پرسیدم چرا این کارو کردی؟دو کلمه جوابمو داد،اول اینکه من زیاد پرحرف نیستم و اهل ۱حبت کردن زیادی نیستم خب دست خودم نیست ذاتم اینجوریه درون‌گرا هستم و دوم اینکه با پدر و مادرش زیاد صمیمی نیستم و گرم نمیگیرم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز