2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 4563 بازدید | 115 پست
آبروشو ببر تا دیگه ارین غلطا نکنه اونم بازن باردار نکنه میخوای زندگیتم ادامه بدی؟

ادامه ندم؟؟چی کار کنم ؟بهش میگم تو حال منو نمیفهمی م باید آرامش داشته باشم مثلا،میگه مگه جه کار کردم خودت الکی غصه میخوری 

حتما مشکل داشتید که میگه از چشمم افتادی . پس چرا بچه سومی و اوردی؟ دیگه باید تحمل کنی و فقط محبت کتی . با سه تا بچه کاری نمی تونی بکنی. مثلا تو روش وایسی طلاق بگیری بعدش چی کار کنی؟ اون زن خوشحال و خندون میاد جات و میگیره، شما باید بری سر کار با سه تا بچه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادامه ندم؟؟چی کار کنم ؟بهش میگم تو حال منو نمیفهمی م باید آرامش داشته باشم مثلا،میگه مگه جه کار کردم ...

بهش گفتی ک فهمیدی داره خیانت میکنه؟بنظر من ک خیانت هیچ وقت جای بخشش نداره کسی که ذاتش خرابه درست بشو نیست حتی با گذشت زمان

خدا کمکت کنه عزیزم، مردای ایرانی یه زن میخوان که براشون بچه بیاره و‌بزرگ کنه و زنهای دیگه هم میخوان ...

دقیقا بقران 

شوهر من عین فرشته ها بود 

تا زاییدم ازین رو ب اون رو شد اخلاقش 

فقط ی بچه میخواست

برای همین دیگه نمیخوام بچه بیارم مگه خودم آدم نیستم 

خدا کمکت کنه عزیزم، مردای ایرانی یه زن میخوان که براشون بچه بیاره و‌بزرگ کنه و زنهای دیگه هم میخوان ...

چرا واقعا😔 حالا نمیگیم همه ولی هستن همچین مردایی متاسفانه

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
بمیرم واسه دلت. خدا ایشالله از زن و مرد خائن نگذره. بنظرم فقط ازش جدا شو،این ادم رحم نداره.میخواد بم ...

دلم میخواد بمیرم صبح داشتم دختره رو نفرین میکردم میکه این کارو نکن به زندگی خودت برمیگرده،دارم روانی میشم میخوام خودمو بزنم به اون راه ولی نمیتونم بهش گفته بود سلام بر همسر عزیزم ،من از ته دل دوست دارمو میخوامت

چرا این مردا نمیتونن جلو خودشونو بگیرن

طلاق بگیر مهرتو بزار اجرا

🥸 .. امضامو دیدی برام دعا کن برگرده و به مراد دلم برسم برات دعا میکنم 💖🙏و او رفت، مثل رؤیایی که قبل از بیدار شدن محو میشودو من بیدار شدم با قلبی خالی تر از شب:)"

ازدواج مجدد آقا، مجوز طلاق محسوب میشه.

اولا ک ازدواج نکرده احیانا دوس دخترشه . دوما خانوم قصد طلاق نداره . ینی خب واقعا با چنتا بچه کجا جا داره 😑

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
ادامه ندم؟؟چی کار کنم ؟بهش میگم تو حال منو نمیفهمی م باید آرامش داشته باشم مثلا،میگه مگه جه کار کردم ...

بگو بچه ب دنیا بیاد منم میرم با یه مرد دیگه تا مساوی شیم. بعدم ک قاطی کرد بگو چرا الکی قاطی میکنی مگه چیکار کردم چی گفتم. 

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
2790
2778
2791
2779
2792