2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 4563 بازدید | 115 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان نمیدونم باید باهاش سرد باشم یا بیشتر بهش توجه کنم،فقط کارم شده گریه از صبح تاشب،یه بار به دختره ...

الان هیجان داره ،پاچه خواری زنه را میکنه ،بعد یه مدت براش عادی میشه .

اگه   نمیتونی طلاق بگیری و میخوای بمونی تو این زندگی ،نذار افسرده بشی ،عادی رفتار کن ،بپوش و بخور و با بچه ها خوش باش ، یه مادر افسرده و غمگین روی روحیه بچه ها اثر خیلی بدی میذاره ،اگه میخوای بمونی غر نزن ،سعی کن شاد باشی  البته کار خیلی سختیه میدونم .

شوهرت  هم اگه عدالت را بینتون رعایت نکرد  و در حقتون جفا کرد میتونی بری ازش شکایت کنی ،شما مادر سه تا بچه این ،جای پای شما محکمتر از اون هرزه است . بالاخره یه روزی شوهرت ولش میکنه

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
الان هیجان داره ،پاچه خواری زنه را میکنه ،بعد یه مدت براش عادی میشه .اگه نمیتونی طلاق بگیری و میخو ...

اصلا حالم خوب نیست ، اصلا چیزی از گلوم پایین نمیره ،از گرسنگی فشارم میفته

2790
2778
2791
2779
2792