2777
2789
عنوان

کم آوردم

157 بازدید | 8 پست

یه سال اندازه سگ شبو روز کار کردم.

یه سال جونم درومد از همون اول سال پارسال گفتم اگر امسال کارم تموم شد میرم مسافرت استراحت میکنم...یا یه ایفون به خودم هدیه میدم که دلم خوش بشه.

افتادیم تو دور خونه خریدن و یه خونه خریدم

نه تنها پول ایفون ندارم بلکه خدا میلیون تومنم بدهکار شدم

از طرفی میخواستیم اول تابستون عقد کنیم چون جاری اشغالم حاملس نذاشتن و عقد افتاد بعد شهریور پس مسافرت منم کنسل شد و بابامم نمیذاره اللن بریم یا تنها برم. دارم جر میخورم از خستگی کم اوردوم دوس دارم بمیرم. همه فکرم شده بدهی و پول برای خریدن جهیزیه هیچ استراحتی ندارم کاش به دنیا نمیومدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان منم یکساله ازدواج کردم  مستاجریم  مجبورم کل طلاهامو بدم برا خونه ولی همین ک مستاجر در خونه ها نیستی بهترین هدیه س اول زندگیت وسایلت خونه خودت میتونی و سختی ها تموم میشه یادت نیس دیگ این روزای بدو

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

خداروشکر ک خونه خریدید

حدا دوست داشته جای ایفون بهت خونه داده

بعد اینکه تابستون چیه عروسی بگیری تو گرما ارایش و رفت و امد و رقص و....کلافه کننده است

بزار یه فصل خوب انشالا.....

سفرم همینطور چون هوا خیلی گرنه هرجایی نمیتوتی بری برنامه بریز بعد عروسی ماه عسل خاطره انگیز. بری

چرا انقدر کم اوردی اخههههها

عی بابا

خداروشکر ک خونه خریدیدحدا دوست داشته جای ایفون بهت خونه دادهبعد اینکه تابستون چیه عروسی بگیری تو گرم ...

دلم یه هفته ازادی و تفریح و شادی میخواد. خیلی خستم زیر فشار زندگی زاییدم