2777
2789
عنوان

خدایا مرسی:|

| مشاهده متن کامل بحث + 3056 بازدید | 135 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم یکی از دلایلش همون اعتماد به نفسه که خودت گفتی .... یکیش از اینکه تجربشون بالا رفته در مورد رف ...

😂😂😂😂😅😅😅بله بله 

یکی مثل من که کمروئه مطمعنا جایگاهی بین اقایون نداره

هعیی😁

هر وقت حس تنهایی بهت دست داد یادِ لیوانِ تنهایِ توی گونی برنج بیوفت😂
حالا داستان خیلی مفصله منم کاری بهش ندارم اتفاقا خونه اش هم بهم نزدیکه اگرم اینجا گفتم چون خیلر تعجب ...

عزيزم شانس هست بيا ببين مردهاي ماه اطراف جه عن هاي بدبويي رو كرفتن

عزيزم شانس هست بيا ببين مردهاي ماه اطراف جه عن هاي بدبويي رو كرفتن

اره هر چی هم عن بد بو بوده اومده ماه و گرفته

خوشبختی یعنی قلب پدر و مادرت بتپد....👪         خدیا خودت مواظب عزیزای زندگیم باش ...😊
این پسره خواستگاری همه شاگردهاش رفته این یکی گرفته چسبیده 

پسره مغرور بود بعدشم خبرش مثلا معیار داشت برا ازدواجش ولی ظاهرا ریده ابم قطه

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
شايد اون اقا هم ازدواج ناموفقي قبلن داشته . شايد الانم سروگوشش بجنبه و به زندگيش نيست برا همون مادر ...

کاش اینجوری بود ملیکا جون ای کاش یه مشکل هرچند کوچیک این وسط بود که جلوی شاخای منو بگیره اها اینم بگم برادرشوهرش دکتری برقه خانومش متخصص اطفال که گاهی بیمارستان صارم میره زیبا رفته اونجا زایمان کنه به شوهره گفته روزی بریم سزارین که عسل اونجانباشه اصلا حوصله شو ندارم یعنی این واسه اونا کلاس میزاره کم کم دارم به دعا وجادو ایمان میارم  

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

موندم خودش خجالت نمیکشه همه دکتر این دیپلم ؟گفته ارایشگری دوس دارم رفته کلی وسایل مک خریده بعد گفته خوشم نیومد کلاس خصوصی فوندانت وکلی وسایل بعد گفته خوشم نیومد 

بعد من بدبخت مادرشوهرم میگفت میخاستیم براسعید دکتر بگیریم منم میگفتم خب من الان چی ام؟میگفت نه!دکتر اماده به کار نه دانشجو :|

کلا من شانس ندارم حالا مادرشوهرم سواد خوندن داشت بلد نبود بنویسه اونوقت ازمن ایراد میگرفت

کاش اینجوری بود ملیکا جون ای کاش یه مشکل هرچند کوچیک این وسط بود که جلوی شاخای منو بگیره اها اینم بگ ...

دقیقا منم اینجوری شد که به جادو ایمان آوردم

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...