2777
2789
عنوان

خدایا مرسی:|

| مشاهده متن کامل بحث + 3056 بازدید | 135 پست
عزیزم اسمتو می بینم یاد آهنگ حسین تهی میفتم  خدایااا مرسی عشقمو آفریدی 😂😂😂

میدونی چرا، داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم هر چی میزدم قبول نمیکرد. منم همون موقع داشتم این آهنگ  و گوش میدادم، یه لحظه این تو فکرم اومد فقط 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب اگه زیبا نیست پس حتما تو اخلاق و رفتار یه سری محسناتی داره که پسره و خانوادش جذب اون خصلتها شدن& ...

کاس اینجور بود مونا جون من که چند سال همکلاسش بودم چیز خاصی ندیدم که جذاب باشه  

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
مادره یهو توقعاتش نزول کرده 

همینو بگو اخه چه جوری؟من با سهمیه هییت علمی بابام اومدم دانشگاه تهران ولی میگفت قبول نیست از اول باید دانشگاه تهرانی بود

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها به خدا نماد یه ادم لاشی بود دختره 

ولنگار بی ادب بیشعور دو به هم زن یعنی خیلیامون به این خاطر ازش دوری میکردیم این چن نفری ام که ازش مطلعن هر کدوم داستان خودشونو دارن که واقعا مفصله

من هر حرفی رو هم باور نمیکنم چن نفر پشت سرش گفتن اره رضا باهاش بوده وبعد ولش کرده اینم باور نکردم گفتم شاید دروغ باشه ولی این دوستم خیلی موثقه اخبارش اصلا هم به کسی جز من نگفته ونخواهد گفت ولی برام عجیبه موندم 

خودش شما رو نخواسته بهانه رو کرده مادرش

الانم کم فکرتو درگیر زندگی اونا کن

ما که نمیشناسیم اما چیزی و که تا مطمن نشدی پشت سر کسی نگو پیش کسایی که میشناسه اون طرف رو منظورمه

نه بابا اینا خواستگاری اومدن مادره میگفت من مد نظرم دانشگاه تهرانی بوده ولی حالا عب نداره یعنی مادرش با ناز وعشوه منو قبول کرده بود من خودم قبول نکردم

خودش شما رو نخواسته بهانه رو کرده مادرش الانم کم فکرتو درگیر زندگی اونا کن ما که نمیشناسیم اما چیز ...

ذهنمو درگیر نکردم امشب شنیدم هنوز تو کفم دوستم خونه ام بود شوهرش شیفته تا قبل از تاپیک داشتم با اون میحرفیدم کاری به کسی ندارم دوست عزیز

من خودم دختر دارم معلومه پشت کسی حرف نمیزنم اینجا گفتم چون کسی اون خانوم رو نمیشناسه

من به این نتیجه رسیدم که اعتماد به نفس از خیلی چیزا جلو زده حتی شرایط و همه چییییز

ینی تو داغون باش ولی اعتماد بنفس داشته باش

بقول نی نی سایتیا سیاست داشته باش

تووووور کن 

من خیلی از این موارد دیدم دوست عزیز 

هر وقت حس تنهایی بهت دست داد یادِ لیوانِ تنهایِ توی گونی برنج بیوفت😂

منم تاقبل ازاینکه خودم طلاق بگیرم وزیبارو ببینم اینارو باورم نمیشد ولی الان میفهمم فقط اعتماد به نفس فقططططط

یعنی زمان برگرده عقب عمرا با نادر ازدواج کنم انقد خاستگارای بهتر از اون داشتم که اگه قراره حسرت بخورم حسرت اونارو بخورم ولی نادر به هفت سر این دختره زیادی بود