2777
2789
عنوان

خدایا مرسی:|

| مشاهده متن کامل بحث + 3056 بازدید | 135 پست

بچه ها من امروز فهمیدم سرک نکشیدم تو زندگیش فقط برام جالبه اون آقا زمانی که خاستگار من بود یه رفتار دیگه داشت 

حتی نتونست تو روی مادرش وایسه بگه برام فرق نداره گلی داروسازی چه شهری بخونه

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو و دوستت هم از خدا بخواین که یه بخت خوب و شوهر خوب و رام هم مثل همین دوستتون نصیبتون بکنه  

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری

یه چیز دیگه دوستم میگفت مامان پسره به نادر گفته زیبا نمیخاد یه دانشگاهی جایی بره؟نادرم میگه نه به ارایشگری علاقه داره

اینو کجای دلم بزارم???????

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ای وای مثبت 18شد موضوع 

عزیزم اسمتو می بینم یاد آهنگ حسین تهی میفتم 

خدایااا مرسی عشقمو آفریدی 😂😂😂

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍
یه چیز دیگه دوستم میگفت مامان پسره به نادر گفته زیبا نمیخاد یه دانشگاهی جایی بره؟نادرم میگه نه به ار ...

وااااایییی یعنی اون خانواده به اون باسوااادی 

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍
امشب با شوهرم حسابي دعوا كرده بودم داغون بودم اومدم ني ني سايت حالم بهتر شد خوب بخوابين

فدات توام خوب بخوابی زیاد فکرشو نکن و حرص نخوررر

حالا داستان خیلی مفصله منم کاری بهش ندارم اتفاقا خونه اش هم بهم نزدیکه اگرم اینجا گفتم چون خیلر تعجب کردم