2777
2789
عنوان

خدایا مرسی:|

3056 بازدید | 135 پست

بچه ها جون سلام اولین تاپیک تو ورژن جدید سایت!بعضیا تون منو میشناسین میدونین زندگیم از هم پاشید وهمسرم چقد بی لیاقت از اب دراومد حالا اینارو بیخیال 

امشب یه خبر شنیدم ده تا شاخ از بالای سرم دراومد

اینم بگم با گوشی ام دیر به دیر تایپ میکنم وغلط غلوط مینویسم ببخشید

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

من یه دوستی داشتم تو دوران دبیرستان البته همکلاس بود بیشتر چون اون خودشو به من میچسبوند 

از لحاظ درسی ورفتاری وخانوادگی واقعا نکته ی مثبتی نداشت هدفش از زندگی فقط شوهر بود نه اینکه ازدواج بد باشه ها ولی به شدت شوهری بود حتی تو پیش دانشگاهی کمر همت بست که زندگی یه دبیر مرد متاهل رو خراب کنه

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با یه پسره دوس شد اسمش رضا هی میگفت شوهرمه و ال وبل و.....

من ازش یه مدت بیخبر بودم چون باباش انتقالی گرفت از شهرمون رفتن 

بعد یه مدت تو جمع دوستانه مون حرفش شد که از فلانی چه خبر 

راست ودروغشو نمیدونم ولی یکی از بچه ها میگفت با رضا کارش به جاهای باریک کشیده و بعدم پسره ولش کرده

منم کلی دلم براش سوخت و دیگه یادم رفت 

تااینکه من بعد از تمام شدن دوره ی کارشناسیم تصمیم گرفتم کنکور شرکت کنم به خاطر همین کلاس خصوصی شیمی گرفتم

کلاس کنکوری گرفتم بایه استاد پروازی البته4نفر بودیم کلاس نیمه خصوصی 

از استادمونم بگم اینکه مجرد بود دکتری داروسازی داشت خیلی ام معروف

کنکورمو که دادم زنگ زد نتیجه ازم بپرسه همونجام ابراز علاقه کرد