2777
2789
عنوان

خدایا مرسی:|

| مشاهده متن کامل بحث + 3056 بازدید | 135 پست

میشه به دوستت بگی بیاد به ما آموزش بدع😁

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بعد دوستم دیپلمه یعنی کنکورم شرکت نکرد گفت دانشگاه نمیخام فقط شوهر

خدا شفاش بده شوهر ندیده ...

😒😒😒😒

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍

قربون خدا برم خاستگار من بود کلی ادا داشت 

الان همینجوری موندم 

بعد خانواده دختره غربتی به معنای واقعی 

همه رفتن پیش خواهرشوهره دندونشو درست کردن بدون پول گفتن پسره میاد سر ماه حساب میکنه

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
قربون خدا برم خاستگار من بود کلی ادا داشت  الان همینجوری موندم  بعد خانواده دختره غربتی ...

واااای در این حد ینی 😂😂😂

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍

حالا اینو حتما یادتون باشه آدم وقتی ذهنشو میزاره پیش چیزی تو اون کار موفق میشه.اینم فکرشو گذاشته رو شوهر کردن یه خوبشو پیدا کرده.....

شما فکرتو گذاشتی رو تحصیلاتت خوب موفق شدی

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

کاش ازش بخام به منم اموزش بده یکی از بچه ها رفته خونش گفت زیبا دیگه عن همه چیو دراورده میری تو خونش همه چی به فرش چسبیده ادامس مو ....بعد همه رو به گردن بچه اش میندازه

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
پیشونی منو کجا میشونی 

همینجا همینجا