2777
2789
عنوان

خدایا مرسی:|

| مشاهده متن کامل بحث + 3056 بازدید | 135 پست

بعد یه چیز دیگه ام شنیده ام بچه ها البته صحتشو نمیدونم ولی خب دختره از اون شیطونا بودها

دوستمم که اینو گفته تاحالا ازش دروغ نشنیدم

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قربون خدا برم خاستگار من بود کلی ادا داشت  الان همینجوری موندم  بعد خانواده دختره غربتی ...

کاش منم فامیلشون بودم 

دندون منم‌لمینت کنه اخر هفته دکتر میاد حساب میکته😆😆😆😆

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
یعنی همینجوری موندم پسره تحصیلات خیلی براش مهم بود خیلییییی برا من کلا بی اعصاب وبد اخلاق بود برا ز ...

ببین گلم بعضی مرد ها کلا دنبال زن هایی هستن که خیلی آقامون آقامون میکنن و خودشون و خیلی پایین تر از شوهشون میارن 

شاید این مرده هم از ایناست

البته حدسه من که هیچکدومشونو کامل نمیشناسم

کاش ازش بخام به منم اموزش بده یکی از بچه ها رفته خونش گفت زیبا دیگه عن همه چیو دراورده میری تو خونش ...

باشوهر سابقت مزدوج شد بچه ام داره ؟؟؟؟

😨😨😨

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍
الان دوستت باید این تاپیکو میزد نه شما    

من از خدا بابت لطف بیکرانش در جهت عکس تشکر کردم  

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
بعد یه چیز دیگه ام شنیده ام بچه ها البته صحتشو نمیدونم ولی خب دختره از اون شیطونا بودها دوستمم که ا ...

ینی چی ؟کامل بگو من چشم و گوشم بستس

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍

شماره زیبارو بده من باهاش دوست شم

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.