2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2435 بازدید | 86 پست
پس اذیتش کن .نداره بذار بیفته زندان . قشنگ حالشو بگیر که دیگه از ازین غلطا نکنه ک اولا با جیب خالی ف ...

وای چقدر تو خشنی دختر ترسیدم ازت😂یکم بیا یادم بده بخدا انقده از حقم گذشتم اوضاعم شده این🤦‍♀️هی میخام خودمو خلاص کنم ولی از طرفی هم مبخام حالشووو بگیرمم

ممکنه اینکارا حتی تا یکسالم طول بکشه وای خدا بهم کمک کنه فقط

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا میدونم چه تیپ پسری رو میگی .من نمیخوام اونو قضاوت کنما . ولی معمولا این مدل پسرا ، قبل ازدوا ...

آره خودمم همبن حسو دارم بهش چون رفیقاش که اینجوری ان و خوب این بلاک کردن هم میتونه نشانه این باشه که فکر کرده منم مث اون دخترام

کاش میتونستم مدرک گیر بیارم برا دادگاه ای خدا🫠😭

الهی بمیرم واست . آخ با یه دنیا امید و آرزو ازدواج کنی ، بعد طرفت پلشت از اب دربیاد . خدا خانواده ه ...

خدانکنه🥺

آره واقعا خیلی دو رو ان خیلیییی😭😭ولی کاشکی خدا فقط جوابشونو بده منکه نمیتونم کاری کنم باهاشون

خدانکنه🥺آره واقعا خیلی دو رو ان خیلیییی😭😭ولی کاشکی خدا فقط جوابشونو بده منکه نمیتونم کاری کنم باه ...

دقیقا منم داشتم پارسال گول میخوردم . 

یه شیرپاک خورده ای ، بهمون آمار داد گفت طرف فاجعه ست . ما دهن بین نیستیما ، از کلی ادم دیگم پرسیدیم یکی تاییدش نکرد حتی .  خود خرمم تاحدی فهمیده بودم ولی خودمو گول میزدم ، .  ته خلاف ، شکاک ، همه جوره 

دقیقا منم داشتم پارسال گول میخوردم . یه شیرپاک خورده ای ، بهمون آمار داد گفت طرف فاجعه ست . ما دهن ب ...

وای خدا خیرش بده بازم خداروشکر زود فهمیدید

تو ازدواج اصلا نباید بترسیچه حالا وای آبرمون میره اگه بره تحقیق کنیم یا همه جا میپیچه فلانی امده خاستگاری

این ی عمر زندگیه خیلی باید تحقیق کنی برای خانودش رفتار بابا مامانش باهم چجوریه تو همسایه چطورن دوستاش کی ان اپقات فراغتش با چی پر میشه و هزاران چیز دیگه رو کوچترین کارا باید توجه کنی😔کاش مشد مشاوره قبل ازدواج رو الزامی میکردن نه برای طلاق...ی چند تا تست میگرفتن میدین طرف بیماری روانی داره یا نه

وای چقدر تو خشنی دختر ترسیدم ازت😂یکم بیا یادم بده بخدا انقده از حقم گذشتم اوضاعم شده این🤦‍♀️هی میخ ...

ن اتفاقا من خودم تو نامزدی خیلی اذیت شدم  شوهرم مریض شد ب پاش موندم زندان افتاد واس بدهی ک سر رفاقت بدهکار شد . ب پاش موندم . خیلی ها گفتن جداشو .بابام هنوزم  منتظره من ی روز جدا بشم اما خو من دلیلی واس جدایی نمیدیدم .منم ضربه خوردم اما چون همو دوس داشتیم تحمل کردیم . دو سال بیکاریشو تحمل کردم اما طرف مقابلم پررو نبود . هزار تا خوبی داشت دو تا عیب .وگرنه من دهنشو صاف میکردم اگه جای تو بودم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
وای خدا خیرش بده بازم خداروشکر زود فهمیدیدتو ازدواج اصلا نباید بترسیچه حالا وای آبرمون میره اگه بره ...

اره بابا . اینی که میگم شاید از شوهر تو هم حتی بدتر  می بود ،  .  بظاهر ماشین مدل بالا و خونه داشت . 

میگفت حتما باید تو عقد رابطه کامل داشته باشیم و فلان ، . انقد شکاک بود میگفت ، ارضا چه جوریه ، مثلا میخواس امتحانم کنه ، ببینه رابطه داشتم یانه . 

ن اتفاقا من خودم تو نامزدی خیلی اذیت شدم شوهرم مریض شد ب پاش موندم زندان افتاد واس بدهی ک سر رفاقت ...

عزیزم🥺🥺خدا کمکت کنه گلم انشالله خوشبخت ترین عالم بشی واقعا چه خانم خوبی هستی پا ب پای هم هستید❤️بهترینا نصیب قلبت

اره بابا . اینی که میگم شاید از شوهر تو هم حتی بدتر می بود ، . بظاهر ماشین مدل بالا و خونه داشت . ...

یاخداااا😳😲😲😲😲خداروشکر نجات پبدا کردی از دستش

تو نامزدی اینا رو میگفت یا تو خاستگاری؟