2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

2423 بازدید | 86 پست

مشکلاتی که داریم ایناست: رفیق بازه جوری که مناسبا مهم پیش اوناست، بچه ننه جوری که حتی مامانش واسه لباس شلواری که باید بپوشه تصمیم میگیره،هرشب پیش رفیقا و مش.روب و عرق میخوره،رفیقاش همه دوس دختر دارن ولی خودش که خیلی ادعا میکرد اینکارا بده،سیگار میکشه،دهن بین،مغروره، با من نمیومد زیاد بیرون یا توی محل میگفت زشته یکی میبینه😐مدام داد و بیداد میکنه و فحش میده حتی به من و....هزاران چیز دیگه

حالا دعوا کردیم و گفت منو نمیخاد و اینا الان ۴ ماهه خبری ازش نیست تو اینستا هم بلاکم کرده و دو طرفه چتای تلگرامو پاک کرده بنظرتون این آدم ۲۸ ساله بچه نیست هنوز؟ که اومدن واسش زن گرفتن تازه یکی دیگه رو هم بدبخت کرده

و من چه گناهی کردم که تو سن ۲۰ سال گیر دادگاه و اینا باید بیوفتم خدایا چرا نمیتونم طعم خوشبختی رو بچشم

میخاستم از دست خانواده خودم فرار کنم برم گیر ی آدم بدتر افتادم😔اخه قاضی هم این دلایلم و قبول نمیکنه😔😭خدایا امشب شب چهارم محرم خیلی دلم گرفته که یعنی چقدر من براش بی ارزش بودم که همه چیزی از منو پاک کرده و حتی نمیخاد یه ذره تلاش کنه برای زندگیمون

منی که برای خوشحالیش همه کاری کردم برای اینکه خوشبخت بشیم باهم😔😭بنظر شما این آدم هنوز بچه نیست؟

ببین گلم همین الان تو عقدی جفتشو خیلی بهتر هست اگر باکره ای نامه بگیر از دادگاه اسمشو از شناسنامه حذف کن خودشم حذف کن این آدم ارزش موندن نداره یک عمر خودتو بدبخت میکنی هر روز به خودت فوش میدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا رو نمیدونم چطور تو نامزدی بروز ندادن😭😭و بعد عقد همه را لو داد

میدونی ایرانیا اینطوریه که پسره سرطانم داشته باشه میگن زنش می‌دیم آدم میشه نمیدونن که وظیفه مادر بود تربیت کنه که اونم نکرده دختر مردم و بیچاره میکنن

شاید که خدا اینجوری خواسته
ببین گلم همین الان تو عقدی جفتشو خیلی بهتر هست اگر باکره ای نامه بگیر از دادگاه اسمشو از شناسنامه حذ ...

آره باید تلاش کنم تا بتونم خیلی خاطرات رو پاک کنم ولی خیلی هم میترسم از دادگاه و حرف مردم😭بلخره اسم مطلقه روم میمونه چون محله ای که همه همو میشناسن😔

چه جالب این همه حسن داشته ماشالله بازم بیخیالش نشدی اخرم اون ناز کرده و شما رو نخواسته

تازه ادعا هم مبکنه که از من سر تره و من کار میکنم پول درمبارم دیگه چی میخای

آره باید تلاش کنم تا بتونم خیلی خاطرات رو پاک کنم ولی خیلی هم میترسم از دادگاه و حرف مردم😭بلخره اسم ...

نه قشنگ بگو چون باکره بودم تونستم از شناسنامه حذف کنم اسمشو ببین حرف مردم تحملش خیلی راحتر از شوهر احمقه 

تازه ادعا هم مبکنه که از من سر تره و من کار میکنم پول درمبارم دیگه چی میخای

چی بگم دختر جان 

وقتی ادم قدر خودشو ندونه و ارزش خودشو بیاره پایین همین میشه حیف شماها نیست اخه 

به هر بی سر و پایی جواب مثبت میدید زندگیتونو تباه میکنید 

خدا دوستت داشته که تو عقد این همه نشونه بهت داده که خودتو نجات بدی عاقل باش دختر با این مرد آینده ا ...

درسته ولی اول اخر هم اسم مطلقه رو میمونه و شاید دیگه نتونم ازدواج خوبی داشته باشم و محله هم جوری هست که آخر دختر مقصر جلوه داده میشه😔