مشکلاتی که داریم ایناست: رفیق بازه جوری که مناسبا مهم پیش اوناست، بچه ننه جوری که حتی مامانش واسه لباس شلواری که باید بپوشه تصمیم میگیره،هرشب پیش رفیقا و مش.روب و عرق میخوره،رفیقاش همه دوس دختر دارن ولی خودش که خیلی ادعا میکرد اینکارا بده،سیگار میکشه،دهن بین،مغروره، با من نمیومد زیاد بیرون یا توی محل میگفت زشته یکی میبینه😐مدام داد و بیداد میکنه و فحش میده حتی به من و....هزاران چیز دیگه
حالا دعوا کردیم و گفت منو نمیخاد و اینا الان ۴ ماهه خبری ازش نیست تو اینستا هم بلاکم کرده و دو طرفه چتای تلگرامو پاک کرده بنظرتون این آدم ۲۸ ساله بچه نیست هنوز؟ که اومدن واسش زن گرفتن تازه یکی دیگه رو هم بدبخت کرده
و من چه گناهی کردم که تو سن ۲۰ سال گیر دادگاه و اینا باید بیوفتم خدایا چرا نمیتونم طعم خوشبختی رو بچشم
میخاستم از دست خانواده خودم فرار کنم برم گیر ی آدم بدتر افتادم😔اخه قاضی هم این دلایلم و قبول نمیکنه😔😭خدایا امشب شب چهارم محرم خیلی دلم گرفته که یعنی چقدر من براش بی ارزش بودم که همه چیزی از منو پاک کرده و حتی نمیخاد یه ذره تلاش کنه برای زندگیمون
منی که برای خوشحالیش همه کاری کردم برای اینکه خوشبخت بشیم باهم😔😭بنظر شما این آدم هنوز بچه نیست؟