2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2433 بازدید | 86 پست
منم به همین دلایل جدا شدم خانوادگی جانی و وحشی بودن کتکم میخوردم تازه منم عقد بودم

الان تونستید کنار بیاید باهاش؟ بهش فکر نمیکنی گاهی؟😔طالاق توافقی گرفتین؟

میخوای خودتو بدبخت کنی بخاطر حرف مردم چیزی ک فراوان مطلقه نگران نباش دلایلت برای جداشدن منطقی اون ی مرد نیست ک بتونه خوشبختت کنه ی ادم بیمار و فاسد جدا شو ،خلاف شرع ک نیست طلاق تو قران اومده سوره داریم با این نام گناهی نکردی ،نترس یکی حسابی خدا برات حواله میکنه هیچکس از فردا نیومده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونی ایرانیا اینطوریه که پسره سرطانم داشته باشه میگن زنش می‌دیم آدم میشه نمیدونن که وظیفه مادر بود ...

دقیقا😔😭😭دختر مردمم باید بسوزه و بسازه باهاش و تازه اینکه برای راحتی زندگی خودش میگه برو جداشو از زنت این بدتر ادمو‌ میسوزونه

درسته ولی اول اخر هم اسم مطلقه رو میمونه و شاید دیگه نتونم ازدواج خوبی داشته باشم و محله هم جوری هست ...

بدت نیاد ولی الانم ازدواج خوبی نداشتی اسم مطلقه خوبه یا روزی چند بار مردن و زنده شدن از احساس حقارت و فهمیده نشدن و هزار تا مساله تلخ  دیگه که زیر یک سقف با این مرد تجربه خواهی کرد ، الان این حالتو محله میاد یه حالی ازت پرسه بگه دردت چیه چرا انقد حالت خرابه آینده و آرامش و زندگی شیرینی که بعد از این مرد و با اهلش میتونی داشته باشی رو به حرف چند تا خاله زنک بی کار نفروش صفاتی که ازش گفتی یکیش کافیه برای زهر مار شدن زندگیت تصمیم درستو بگیر

چی بگم دختر جان وقتی ادم قدر خودشو ندونه و ارزش خودشو بیاره پایین همین میشه حیف شماها نیست اخه به هر ...

آخه اول با روی خیلی خوش اومدن بعد عقد همه چی یهو رو شد😔نمبدونم‌واقعا حماقت کردم و انقدم عجله داشتن واسه عقد

مردی که ۴ماهه ولت کرده و هنوز مسولیت متاهلی روقبول نکرده مرد زندگی نیست.اگر الان ولت کزده چندسال بهد هم بایه بچه بازم ولت میکنه.چون هنوز مجردی بهش بیشترخوش میگذره

یه روز خوب میاد

آره باید تلاش کنم تا بتونم خیلی خاطرات رو پاک کنم ولی خیلی هم میترسم از دادگاه و حرف مردم😭بلخره اسم ...

برو مهریه نفقه تو بزار اجرا مثل جن پیداش میشه میفته منت کشی . اما کوتاه نیا مهریه تو بگیر . تو ک بقول خودت میخای بیفتی سر زبون مردم حداقل مهریه تو بگیر ک دلت نسوزه

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
میخوای خودتو بدبخت کنی بخاطر حرف مردم چیزی ک فراوان مطلقه نگران نباش دلایلت برای جداشدن منطقی اون ی ...

آره من یکبار میخام زندگی کنم پس به بهترین شکل باید زندگی کنم اونجوری که احساس یهتری داشته باشم حرف مردمم باید گوش در باشه یه گوش دروازه

ی لحظه خیلی دلم گرفت

انشالله خدا بهترین هارو برام رقم بزنه😔😭و همچنین شما هم به بهترین ها برسید عزیزم🍀

بدت نیاد ولی الانم ازدواج خوبی نداشتی اسم مطلقه خوبه یا روزی چند بار مردن و زنده شدن از احساس حقارت ...

هنوز زیر یک سقف نرفته اینه خدا میدونه بعد عروسی چی میشد😔نمیدونم حس میکنم همه مردا بد ان یا کلا همه ادما میخان بهم بدی کنن خیلی ترسیده شدم انگار از همه مردای دورو برم متنفر شدم احساس میکنم دارم افسرده میشم دلم نمیخاد کسیو ببینم یا جایی برم یا حتی انگار نمیتونم دیگه به چیزی بخندم و شاد باشم

انشالله خدا به‌ هممون کمک کنه عزیزم🍀

دقیقا😔😭😭دختر مردمم باید بسوزه و بسازه باهاش و تازه اینکه برای راحتی زندگی خودش میگه برو جداشو از ...

بخدا چن سال دیگه با ی بچه خودتو سرزنش میکنی ک چرا تو عقد جدانشدی بخاطر حرف مردم

این آدم پیررررررت میکنه

خونه بابات بتررررشی بهتره تا این

هنوز بیس سالته دختر ب خودت رحم کن

مردی که ۴ماهه ولت کرده و هنوز مسولیت متاهلی روقبول نکرده مرد زندگی نیست.اگر الان ولت کزده چندسال بهد ...

درسته😔😭کاشکی همچین آدمایی حداقل ازدواج نمیکردن اگه هنوز نفهمبدن رندگی متاهلی یعنی چه

مردی که ۴ماهه ولت کرده و هنوز مسولیت متاهلی روقبول نکرده مرد زندگی نیست.اگر الان ولت کزده چندسال بهد ...

درسته😭ای کاش همچین مردایی حداقل ازدواج نمبکردن یا اگرم میکنن خانوادشون بهش یاد بدن که متاهله و دست از خیلی کارا باید برداره

برو مهریه نفقه تو بزار اجرا مثل جن پیداش میشه میفته منت کشی . اما کوتاه نیا مهریه تو بگیر . تو ک بقو ...

نه بابا این مغرور تر ازین حرفاست اگه هم بیاد میگه ببخش تا طلاقت بدم

اگه مهریه معلوم بشه مبتونم توافقی طلاق بگیرم؟ مقلا دادگاه سالی یه سکه تعیین کنه؟ یا میگه باید ببخشی؟