2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 86 پست
آخه اول با روی خیلی خوش اومدن بعد عقد همه چی یهو رو شد😔نمبدونم‌واقعا حماقت کردم و انقدم عجله داشتن ...

امیدوارم‌بعد این برای تصمیم های مهم زندگی بیشتر فکر کنی 

الهی که تو زندگیت موفق و سلامت و خوش باشی 

قبل ازدواج هیچ کدومو نمیدونستی؟ یکیش کافی بود جواب نه بدی حالا هم دیر نشده برد کردی که تو عقد جدا می ...

مش.روب رو شنبده بودم ولی نمی‌دونستم هرشب کارشه🤦‍♀️و همونم جلو من نمی‌خورد تو نامزدی

اهوم باید سعی کنم فراموشس کنم خیلی بد ضربه ای بهم زد و بد تجربه ای بود و نه سنمون کمه تو این روند اینا هی سعی دارن که آشتی بدن و منو مقصر جلوه بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا چن سال دیگه با ی بچه خودتو سرزنش میکنی ک چرا تو عقد جدانشدی بخاطر حرف مردماین آدم پیررررررت میک ...

ممنون عزیزم خیلی اروم شدم واقعا دلم داشت شدید میترکید مبگفتم خدایا نکنه دارم راه رو اشتباه میرم و مقصر منم

امیدوارم‌بعد این برای تصمیم های مهم زندگی بیشتر فکر کنی الهی که تو زندگیت موفق و سلامت و خوش باشی

آره تجربه خیلی سخت و گرونی بود و هست😔

ممنون عزیزم همچنین خودت انشالله همیشه موفق و شاد و خوشبخت باشی😘🥰ممنون از راهنماییت

اونوقت همسر من به من خیانت کرده بره باهمچین آدمی ازدواج کنه دقیقا همین خصوصیات رو داره پسره اونوقت من اهل سیگارم نیستم ساعت ۹شب خونه ام

من ازدریای طوفانی گذرکردم. مرا از نم نم باران نترسانید.

تازه ادعا هم مبکنه که از من سر تره و من کار میکنم پول درمبارم دیگه چی میخای

عیب نداره الان راحت بشی

بهتره بعدا تو زندگی بیافتی با بچه

دعامیکنم بحق این شبها یه آدم درست سر راهت بیافته

اینا رو نمیدونم چطور تو نامزدی بروز ندادن😭😭و بعد عقد همه را لو داد

شوهر منم بعد عقد نمازشو کنار گذاشت و بچگیش رو کرد

مدل همسر تو جوریه الانم جدا نشی بعد دوسال اندازه بیست سال پیرشده و جدا میشی

حتماااا باید جداشی این ادم هرزه س و مسیر درست براش معین نشده یک فامیل من دوسال با چنین مردی مث همسر تو زندگی کرد اخر جدا شد گف دیگه نمتونستم هفته ای چندروز نمهام میذاشت میرف شبا پیش رفیقاش و ....

عزیزدلم پسری که این مدلیه به هیچ دردی نمیخوری ، خودتوووو نجات بده ، برو درستو بخون برو سرکار برو تو اجتماع ، فقط خودتو نجات بده 

خدایاااا💚 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

آره باید تلاش کنم تا بتونم خیلی خاطرات رو پاک کنم ولی خیلی هم میترسم از دادگاه و حرف مردم😭بلخره اسم ...

سلام عزیزدلم ، ببین واسه مردم اصل کار بکارته . 

مهم نیست جدا شده باشی یانه . 

مثلا مامان خودم که خاله زنکه ، ولی میگه دختر جدا شده باشه ولی باکره باشه اشکال نداره . 

البته اینا نظرات دیگرانه ها . من خودم بشخصه ادما رو با بکارت ارزش گذاری نمیکنم . 

شوهرمن همه اینا رو داشت     نتونستم طلاق بگیرم چون خانوادم نذاشتن پشتم نبودن   الان بعد چند سال زندگی بلاتکلیفم   ن بچه ای دارم  ن اصلا بااین اوضاع میتونم بیارم   فقط میگذرونم