2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2435 بازدید | 86 پست
مردی که ۴ماهه ولت کرده و هنوز مسولیت متاهلی روقبول نکرده مرد زندگی نیست.اگر الان ولت کزده چندسال بهد ...

اره این خیلی اذیت کننده تره اونجا

استارتر بدون تو در قبال اینده خودت و بچه هات مسئولی

هرکار کنی بچه های چنین مردی خون اونو دارن و هرز و بدرد نخور میشن هرچقد خودتو عذاب بدی خون اون ادم هم در اوناس

اصلا اینده تو دست بیشرفی ک زنشو بلاک میکنه نده

بهتر ک الان فهمیدی، خیلیا دیدم تو عقد جدا شدن و ابان رااااحتن از دست اون همسر فتنه ای ک ممکن بود تا اخر زندگیشون ب باد بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره الان راحت بشیبهتره بعدا تو زندگی بیافتی با بچهدعامیکنم بحق این شبها یه آدم درست سر راهت بی ...

آره بچه داشتن خیلی بدترهه چون خیلی آسیب میبینه من خودمم بچه همون پدر مادری ام که هر روز شاهد دعواهاشون بود و راه ب جایی نداشت

ممنون عزیزم دلم انشالله الاهی😭خدا برای خودت هم بهترین ها رو رقم بزنه عزیزم

و اینم بگم که تو وظیفه ت انجام دادی

ولی رابطه یه طرفه بدرد نمخوره و پیرت میکنه

منم الان با ویژگی نماز نخوندن شوهرم و بچگانه رفتار کردناش پیر شدم چه برسه اون همه بدی مهم که اون فرد ک میگی داره

در اصل لیاقتتو نداشته و نداره و گولت زده

در چنین مواقعی هرکدوم ما میبودیم طلاق میگرفتیم چون خدا طلاقو برا همین روزا گذاشته 

اونوقت همسر من به من خیانت کرده بره باهمچین آدمی ازدواج کنه دقیقا همین خصوصیات رو داره پسره اونوقت م ...

خدا به دلتون آرامش بده چی بگم آخه 🤦‍♀️

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است

مش.روب رو شنبده بودم ولی نمی‌دونستم هرشب کارشه🤦‍♀️و همونم جلو من نمی‌خورد تو نامزدیاهوم باید سعی کن ...

عزیزم من حتی اعضای خانوادم هم و نزدیکترین اطرافیان هم حس کنم باعث ناراحتیم میشن سریع میزارمشون کنار خودم از همه چی و همه کس مهمترم حالا برا شما که یه نامزد ببخشید بی سر وپا وبی خانواده بوده

نه بابا این مغرور تر ازین حرفاست اگه هم بیاد میگه ببخش تا طلاقت بدماگه مهریه معلوم بشه مبتونم توافقی ...

با وکیل صحبت کن .من زیاد در جریا ن نیستم .اما داداش من طلاق نمیداد نامزدش اومد مهریه نفقه گذاشت اجرا . داداشمم نداشت بده گفت ببخش تا طلاق بدم .داداش من واقعا چیزی نداشت ک بده

اما نامزد شما اگه دارایی و ملک و اینا ب اسمش باشه دادگاه خودش تعیین میکنه ک سالی چندتا سکه بده . 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
شوهر منم بعد عقد نمازشو کنار گذاشت و بچگیش رو کردمدل همسر تو جوریه الانم جدا نشی بعد دوسال اندازه بی ...

وایی🤦‍♀️🤦‍♀️آره بخدا همین الان انقد داغون و شکسته شدم اصلا اعتماد به نفسم شده صفر از بس همیشه منو مقصر میدونست میگفت همه همبنجورن تو داری ایراد میگیری و گیر میدی

عزیزدلم پسری که این مدلیه به هیچ دردی نمیخوری ، خودتوووو نجات بده ، برو درستو بخون برو سرکار برو تو ...

چشم عزیزم😭ولی حس خیلی بدی دارم انگار بی هدف ام نمیتونم دیگه بببینم چی میخام اصلا زندگی

چشم عزیزم😭ولی حس خیلی بدی دارم انگار بی هدف ام نمیتونم دیگه بببینم چی میخام اصلا زندگی

اگه بخای  میتونم کمکت کنم  ، اصلا نگران نباش 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

سلام عزیزدلم ، ببین واسه مردم اصل کار بکارته . مهم نیست جدا شده باشی یانه . مثلا مامان خودم که خاله ...

آره ولی ته دلشون آخرش انگار ی جوری ان

وای اخه حرف مردمم تمومی نداره انگار من خواستم خودمو بدبخت کنم من فقط ی زندگی میخاستم‌که توش خوشبخت بشم همین

هنوز زیر یک سقف نرفته اینه خدا میدونه بعد عروسی چی میشد😔نمیدونم حس میکنم همه مردا بد ان یا کلا همه ...

گلم طبیعی هست حال الانتشار چون نارو خوردی  آدمی که خودشو قبل از عقد بروز نداده و بعد عقد کثافت کاری‌اش رو شده مطمئن باش زیر یک سقف اخلاقای بدش هزاران برابر خواهد شد الان از هم دارید اینه وای به روزی که ۲۴ ساعته باید تحملش کنی و به قول خودت به خاطر حرف مردم و بدتر از اون به خاطر بچه باید بسوزی و وبسوزی و صدات در نیاد اینور خودتو نجات بده ۴ ماه الان خبر نداری ازش الان که عقدی تازگی داره رابطه باید مثل پروانه دورت بگرده  بعد عروسی ۴ سال ۴ سال ولت میکنه میره مسئولیت پذیر نیست آدم بچه ننه به درد نمیخوره تازه اپشنهای دیگه ای هم داره ایرادهاش یکی دو تا نیست ولش کن بدبختت میکنه

اولا قاضی طرف ببینه میفهمه این چه بشری حکم طلاق میدههیچ کی از فردا خبر نداره انشااله یه شوهر خوب قسم ...

وای الاهی خدا از دهنت بشنوه عزیزم دلم میخاد زود از دستش خلاص بشم این اسمش از روم بره هرچقدر بیشتر روم بمونه انگار دارم بیشتر خفه میشم و‌ اسیرم

ممنون عزیزم انشالله🍀همچنین خودت خوشبخت ترین باشی عزیزم