2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2435 بازدید | 86 پست
اره این خیلی اذیت کننده تره اونجااستارتر بدون تو در قبال اینده خودت و بچه هات مسئولیهرکار کنی بچه ها ...

اهوم من باید به فکر بچه امم باشم دلم نمیخاد اون زجری که من کشیدم رو اون بکشه😔خیلی حرفات آرومم کرد ممنون عزیزم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ولی ته دلشون آخرش انگار ی جوری انوای اخه حرف مردمم تمومی نداره انگار من خواستم خودمو بدبخت کنم م ...

میدونم عزیزم منم مثل تو روحیم حساسه نسبت به حرف مردم  .  اما باهاش ادامه بدی خیلی بدتره و در آینده جدا شدی با یه بچه ، چیزای بدتری میگن 

.  البته اول مشاوره برو ، حتما در این مورد با مشاور صحبت کن بعد تصمیم بگیر . 

و اینم بگم که تو وظیفه ت انجام دادیولی رابطه یه طرفه بدرد نمخوره و پیرت میکنهمنم الان با ویژگی نماز ...

آره واقعا عمر و جونیم رو هدر بدم برا چی 

این حتی نماز و روزه رو مسخره میکرد

عزیزم من حتی اعضای خانوادم هم و نزدیکترین اطرافیان هم حس کنم باعث ناراحتیم میشن سریع میزارمشون کنار ...

واقعا خیلی خوبه این اخلاقتون نشونه اعتماد به نفس تون هست و خیلی چیز خوبیه که برای خودت ارزش قائل بشی خیلی سعی کن ازش محافظت کنی چون خیلیا میخان نابود کنن این وبژگی رو

شوهر منم بعد عقد نمازشو کنار گذاشت و بچگیش رو کردمدل همسر تو جوریه الانم جدا نشی بعد دوسال اندازه بی ...

عزیزم ببخشیداین قسمت از حرفتون رو متوجه نشدم یعنی چی ؟

الانم جدا نشی بعد دوسال اندازه بیست سال پیرشده و جدا میشی

با وکیل صحبت کن .من زیاد در جریا ن نیستم .اما داداش من طلاق نمیداد نامزدش اومد مهریه نفقه گذاشت اجرا ...

نه اینم هیچی نداره که بده🤦‍♀️منم حالا چیزی ازش نمیخام فقط میخام یکم اذیت بشه که فکر کنم خودم بیشتر اذیت میشم تا اون

شوهرمن همه اینا رو داشت نتونستم طلاق بگیرم چون خانوادم نذاشتن پشتم نبودن الان بعد چند سال زندگ ...

بهترین تصمیم رو گرفتی که با همچین مردی بچه دار نشدی.وگرنه دقیقا مشکلاتت وفشار روحی روانیت حداقل سه برابر بیشتر میشد

حتما خوشتیپ و خوشگل و قرتی هم هست نه؟ ‌ از این سوسولا

حالا خوشتیپ اونجورم نه😐🤦‍♀️ولی بدیش هم نبود

نه بابا انقد مسخره میکرد سوسولا رو 

مثل این لاتا میگشت یکم لاتای با کلاس که لباس قشنگ میپوشن ولی فکرشون مال ۵۰ سال پیشه

نه اینم هیچی نداره که بده🤦‍♀️منم حالا چیزی ازش نمیخام فقط میخام یکم اذیت بشه که فکر کنم خودم بیشتر ...

پس اذیتش کن .نداره بذار بیفته زندان . قشنگ حالشو بگیر که دیگه از ازین غلطا نکنه ک اولا با جیب خالی فکر زن گرفتن نیفته . و اگه زن گرفت مثل آدم رفتار کنه

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
گلم طبیعی هست حال الانتشار چون نارو خوردی آدمی که خودشو قبل از عقد بروز نداده و بعد عقد کثافت کاری‌ ...

آره احساس خیلی بدی دارم انگار تمام اعتمادمو احساسمو ازم گرفتن.. بی حس ترین حالت ممکن که فقط گاهی از شدت زیاد غم گریه میکنه حتی دیگه گریمم نمیاد😔

اره تازه شاید دست بزن بودنش هم رو میشد🤦‍♀️که این ویژگی هم داشت با این شناختی که ازش پیدا کردم

حالا خوشتیپ اونجورم نه😐🤦‍♀️ولی بدیش هم نبودنه بابا انقد مسخره میکرد سوسولا رو مثل این لاتا میگشت ی ...

دقیقا میدونم چه تیپ پسری رو میگی .

من نمیخوام اونو قضاوت کنما .  ولی معمولا  این مدل پسرا ، قبل ازدواج انقد از دخترای ساده و احساسی و اسکل سو استفاده کردن که نگو . 

آره احساس خیلی بدی دارم انگار تمام اعتمادمو احساسمو ازم گرفتن.. بی حس ترین حالت ممکن که فقط گاهی از ...

الهی بمیرم واست . 

آخ با یه دنیا امید و آرزو ازدواج کنی ، بعد طرفت پلشت از اب دربیاد .  خدا خانواده های دو رو و بازیگرو لعنت کنه . 

از این به بعد مواظب خودت باش . 

میدونم عزیزم منم مثل تو روحیم حساسه نسبت به حرف مردم . اما باهاش ادامه بدی خیلی بدتره و در آینده ج ...

اهوم درسته 🫠 مشاور رفتم گفتن این فایده نداره برای زندگی و خیلی چیزای دیگه هم هست ب جز اینا که اینجا گفتم خیلی رفتارای بدتری هم داره😔🤦‍♀️ولی فکر میکردم درست میشه و خوب یکمم نداشتن حامی و پشتوانه و ترس آبروووو که اپلین چیزی که بهش فکر میکنیم متاسفانه همینه