2777
2789

بچه یا بزرگسال؟ سرچ کنی مطالب عالی هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته ؟ 

اگه بالای ۷ سال سن داری و تا حالا متوجه نشدی پس بیش‌فعالی نداری الکی به خودت برچسب نزن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

من شدیدش دارم 

علائمش که ماشاالله یکی دو تا نیست 😂😂

مهم ترینش عدم تمرکز و پرش حواسه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
چند سالته ؟ اگه بالای ۷ سال سن داری و تا حالا متوجه نشدی پس بیش‌فعالی نداری الکی به خودت برچسب نزن

نه ربطی نداره. من تو سن 22 سالگی تشخیص گرفتم از پزشک متخصص روانپزشکی. بیش فعالی هیچوقت درمان نمیشه همیشه با آدم میمونه علائمش

مهمترینش اینه که برای مطلب خوندن یا ویدیو دیدن یا کاری نمیتونی درست تمرکز کنی

اختلال توجه و تمرکزه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
نه ربطی نداره. من تو سن 22 سالگی تشخیص گرفتم از پزشک متخصص روانپزشکی. بیش فعالی هیچوقت درمان نمیشه ه ...

بیش فعالی رو قبل ۷ سالگی تشخیص میدن چون چیزی نیست که چند سال بمونه و کسی نفهمه مخصوصا توی پسرها اگه تاسنین بالا تشخیص نگرفتن پس طیف ضعیف هست و خیلی احتیاج به دارو درمانی نداره و بیشتر کار با روان درمانگر هست 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
چند سالته ؟ اگه بالای ۷ سال سن داری و تا حالا متوجه نشدی پس بیش‌فعالی نداری الکی به خودت برچسب نزن

۱۸

قبلا نمیدونستم چیه فکر میکردم عادیه همه اینجوری میشن و خیلی شدید نبود این چند وقت خیلی احساس بدی دارم خیلی دیگه دارم اذیت میشم یکم تحقیق کردم این بیشتر شبیه بود گفتم ببینم کسی داره ؟درمان داره ؟ 

من شدیدش دارم علائمش که ماشاالله یکی دو تا نیست 😂😂مهم ترینش عدم تمرکز و پرش حواسه

دقیقا 🤦💔 دارم مثالا زیست میخونم در لحظه ذهنم میرسه چرا عروسی اون هفته فلان حروف رو زدم 😑🤦💔💔💔

اصلا نمیتونم درست درس بخونم ده دقیقه میخونم نیم ساعت باید قدم بزنم راه برم 😑🤦💔

بیش فعالی رو قبل ۷ سالگی تشخیص میدن چون چیزی نیست که چند سال بمونه و کسی نفهمه مخصوصا توی پسرها اگه ...

ADHD لزوما بیش فعالی نیست که بچه ها دارن، اختلال توجه و تمرکزه و هر سنی میتونه داشته باشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
مهمترینش اینه که برای مطلب خوندن یا ویدیو دیدن یا کاری نمیتونی درست تمرکز کنیاختلال توجه و تمرکزه

تمرکز دارم تقریبا برای فیلم  ولی برام خیلی سریع حوصله سر بر میشه 😑💔 سریع می‌خوام بلند شم برم سراغ کاری دیگه