2777
2789
تا به حال از مدرسه اخراج شدی ؟ تا حالا نمره زیر ۱۰ به صورت مکرر داشتی عاشق تتو هستی ؟ سیگار دوست دار ...

چرا فک میکنی فقد همه باید این علائمو داشته باشن تا ثابت شه adhdهستش؟

جبهه میگیری چرا به بچه.اگ احتمال اینو میدع ک adhd داره یعنی ی چیز غیر نرمالی دارع اذیتش میکنه باید بره ریشه یابی کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس البته من هنوز مطمینم نیستم ولی گفتم یه اطلاعاتی کسب کنم ببینم علائمش چیه

بزرگترین مشخصه ی adhd اینه هر علائمی ک داره همه رو از اول داشتی از بچگیت هر چقد ک یادتع.adhd سرماخوردی نیس ک ماهی ی هفته بگیری دوباره خوب شی دوباره مبتلا شی بهتر و بدتر میشه ولی همیشه هس.اگ فک میکنی ک هنوزم ممکنه adhdداشته باشی درخواست بزن بیام پیویت هرچی علائم بلدم بت بگم

شلوغی بیش از حد،ننوشتن تکالیف ،وضع نامناسب و بد درس ها،نتونستن تشخیص دادن حروف ظ ض ز ذ و ....

و مهممممترینشون نداشتن تمرکز 

پیشنهادم رفتن به پزشک 

جون مال همه یکی نیست و ممکنه متفاوت ترین علائمو داشته باشن

دختر همسایمون نمیتونست نکته های کلماتو بزاره،بردن دکتر امسال معلم میشه دعوت شد مصاحبه😂

خیلی عادیه ،و اینروزا خیلییییی از بچه ها بیشفعالن پس الکی حرص اینا نخورین

لطفا دعا کنین برام🥺💔

یعنی ممکنه سن ادم بره بالا و مشکل حل بشه؟؟؟

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
یعنی ممکنه سن ادم بره بالا و مشکل حل بشه؟؟؟

ن حل نمیشع فقط سعی میکنی یسری علائمو کنترل کنی.ی سریشم ک بقدری برات عادی میشه ک فراموش میکنی ک غیرعادیه .یسری علائمشم ک دور و بریات ب عنوان خلق و خوی تو میپذیرن و دیگ زیاد ب روت نمیارن و سرو کله نمیزنن.دیگ یادت نمیمونه ک adhd داری.