2777
2789
عنوان

شوهر سیگاری

5072 بازدید | 62 پست

من تو دوران آشناییمون متوجه شدم شوهرم سیگار میکشه، بهش گفتم ترک کن گفتش من ۲ ساله که سیگار میکشم و حتما ترک میکنم 

بعد از ازدواجم متوجه شدم ۴ ساله سیگاری هستش و وقتی بهش گفتم تو که گفتی ۲ ساله، گفت حالا ۴ ساله چه فرقی داره 

الان ۷ ماه از ازدواجم میگذره، متنفرم که جلوی من البته تو خونه نه، تو تراس سیگار می‌کشه ، تو ماشین میکشه، اول صبح، آخر شب و ...

هر چقدر میگم ترک کن گوش نمی‌ده 

چکار کنم که ترک کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم قبل غذا بعد غذا قبل چای بعد چای قبل خاب ، قبل رابطه بعد رابطه، واقعن کلافه میشم ولی دیگه نمیجنگم ادم باید خودش بخاد تا بتونه ترک کنه با زور و اجبار نمیشه از همه بدتر این ک بدم میاد میره تو حموم میکشه با بوی رطوبت حموم ی بوی گوهی میگیره دیوونه میشم

شوهرم سیگاری شده  بود ی زمانی 

یبار گفتم یا ترک میکنی یا منم میکشم (قلبم بخاطر زایمان سختی ک داشتم ضعیف شده) 

یکی دوبار خواست بکشه منم آتیش کردم کشیدم درد گرفت قلبم نفسم تنگ شد گفتم یا ترک میکنی یا وضع همینه

عصبی شد گریه کرد دیگه نکشید

شوهر منم قبل غذا بعد غذا قبل چای بعد چای قبل خاب ، قبل رابطه بعد رابطه، واقعن کلافه میشم ولی دیگه نم ...

من از روز اول گفتم حق نداری تو خونه بکشی 

الان تو تراس می‌کشه 

اما اول صبح بیدار میشه میکشه، تو ماشین میکشه،شب می‌کشه 

کلا سیگار بدسته