2777
2789
عنوان

شوهر سیگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5438 بازدید | 62 پست

خوب عزیزم اول کارکه دیدی سیگارمیکشه نباید قبول میکردی چیزی روکه اینهمه براتون مهمه چون هرکسی همون چیزی که هست خیلی کم پیش میادکه عوض بشه ولی ان شاالله کمش کنی اول کمتربکشه وآروم آروم ترک کنه یه دفعه نمیشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم ۳ساله ازدواج کردم خودمو کشتم ترک کنه نکرد در حالی که دوران دوستی قول داد ازدواج کنیم ترک میکنه منوخیلی تلاش کردم ولی از یه جایی به بعد دیدم تاثیر نداره بیخیال شدم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
من از روز اول گفتم حق نداری تو خونه بکشی الان تو تراس می‌کشه اما اول صبح بیدار میشه میکشه، تو ماشین ...

منم اوایل سخت میگرفتم مجبورش میکردم بره تو حیاط بکشه ولی با این وضع مصرفش باید ی سره تو حیاط باشه و بعد صابخونه ممکنه از بالا ببینه دیگه رها کردم ولی از درون خودمو میخورم

من بعد ازدواج یه بار خواب دیدم همسرم سیگار میکشه تو خواب اینقدر گریه کرده بودم همسرم منو بیدار کرد که چی شده پاشو داری خواب میبینی ...من که تازه متوجه شدم خواب بود باعصبانیت به همسرم گفتم : اگر یه روزی بفهمم سیگار میکشی ازت طلاقمو میگرم  

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد