2821
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 23 پست
یعنی دختره میدونه نامزد داره و باهاشهههه😭

نه بابا اونقدراهم جدی بهش فکر نکن

ولی یک مدت بیشتر به کارای نامزدت دقت کن 

انشالله که چیزی نبوده 

شاید اصلا همکار یا هم دانشگاهیش بود ریکوئست داد نتونست رد کنه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مگ اون شوهرتو میشناسهتو بهش اعتماد نداری؟چیزی دیدی ازش؟

نه ندیدم ولی وقتی دوست بودیم میگفتم ریمو کن و اینا می‌کرد یا بعد از من درجا اف بود ولی الان همش آنه میگم چرا انی میگه سکه جمع میکنم یا شماره میندازه گوشیش میگه برای ربات میخوام یا از پاویون بمیارستان پیدا کردم شماره ها فقط تل دارن گوشیشو گفتنی چیزی نمیبینم بنظرت مشکوکه ؟

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
نه بابا اونقدراهم جدی بهش فکر نکنولی یک مدت بیشتر به کارای نامزدت دقت کن انشالله که چیزی نبوده شاید ...

اخه الکی میگه رفیق داییمه داییش دختر میشناسه اونم پزشکی !!

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
نه ندیدم ولی وقتی دوست بودیم میگفتم ریمو کن و اینا می‌کرد یا بعد از من درجا اف بود ولی الان همش آنه ...

ببین بهش بگو دیگ نمیخاد سکه جمع کنی ببین بهونه بعدیش چیه

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
ببین بهش بگو دیگ نمیخاد سکه جمع کنی ببین بهونه بعدیش چیه

میگه نیاز دارم همه رباتو رو هم عضو😭

چ نیازی داره؟

منظور مثل نات کوین میگه شاید پول شد