2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منتظر چیزی هستی

سلام میشه بگی کی ازدواج میکنم؟وضع مالیش و نهوع اشناییمون استادمیشم مرسی عزیزم💕🙅‍♀️

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

سلام میشه بگی کی ازدواج میکنم؟وضع مالیش و نهوع اشناییمون استادمیشم مرسی عزیزم💕🙅‍♀️

@فالگیرپیر  

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

اگه اونم نمیگید میشه بگید کِی و با چه کسی وارد رابطه میشم عزیزمتون اقا که اسمشو نمیدونم بینمون چیزی ...

عزیزم شما هنوز در ارتباط قبلی تون هستین به فکرین که اون برگرده یه تایمی یه پیشنهاد دیگه هم دارین احتمالا بخوای قبول کنی تا قبلی رو فراموش کنی ولی نمیشه

دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز