بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه لطفا بگی ع چه حسی داشت وقتی دید منو ؟دانشگاه رفتنم اوکی میشه؟کی ازدواج میکنم؟
فعلا که تا 6هفت ماه ازدواجی نداری با کسی که ازدواج داری به دوره بهت استرس میده مغرور و لج بازه ازدواجت یه سال بالا
دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده
چرا منو جواب نمیدینعزیزم میشه بگی دوسدخترش خوشگلتر بود یا من(میشه راستشو بگید لطفا چون میخوام بدونم ...
برو از خودش بپرس من راجب قیافه ی کسی نظر نمیدم جانم
دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده