سر گردون میان حس های مختلف بلاتکیفی یا خودت یا زندگیت
دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا 😐😐😐خب ی سوال دیگ داداشم کی ولم میکنه زندگیمو بکنم
اون کله خراب ولت نمیکنه یه دعوا هم باهاش داری
دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده
من امسال دندان یا پزشکی یا پروتز دندان قبول میشم؟کسیکه دوستش دارم حسش بهم چیه ؟ برمیگرده؟
سوالات درسی رو جواب نمیدم
فعلا حس جدایی و کات داره به گذشته ای که داشته فکر میکنه ولی حس میکنه ارتباطتتون انچنان محکم نبوده هرچیزی می تونسته خرابش کنه پیام یا تماس هست
سوالات درسی رو جواب نمیدمفعلا حس جدایی و کات داره به گذشته ای که داشته فکر میکنه ولی حس میکنه ارتباط ...
قبول میشم
میشه دعا کنی امسال هم دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان خوبی بشم و در انتظار هفت ساله برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌