2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میشه لطفا بگی ع چه حسی داشت وقتی دید منو ؟دانشگاه رفتنم اوکی میشه؟کی ازدواج میکنم؟

فعلا که تا 6هفت ماه ازدواجی نداری با کسی که ازدواج داری به دوره بهت استرس میده مغرور و لج بازه ازدواجت یه سال بالا

دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده
سوالات درسی رو جواب نمیدمفعلا حس جدایی و کات داره به گذشته ای که داشته فکر میکنه ولی حس میکنه ارتباط ...

چرا منو جواب نمیدین

عزیزم میشه بگی دوسدخترش خوشگلتر بود یا من(میشه راستشو بگید لطفا چون میخوام بدونم خوشگلتر ببینه میره بعدی یا نه)

اون کله خراب ولت نمیکنه یه دعوا هم باهاش داری

اون پسر اصفهانیه بهم علاقه مند میشه؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

فعلا که تا 6هفت ماه ازدواجی نداری با کسی که ازدواج داری به دوره بهت استرس میده مغرور و لج بازه ازدوا ...

میشه بگی امسال قبول میشم و خوب یا بد؟ 

چندسالگی ازدواج میکنم و چه ویژگی هایی داره

چرا منو جواب نمیدینعزیزم میشه بگی دوسدخترش خوشگلتر بود یا من(میشه راستشو بگید لطفا چون میخوام بدونم ...

برو از خودش بپرس من راجب قیافه ی کسی نظر نمیدم جانم

دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده
میشه حست رو در مورد منم بگی؟

منتظر چیزی هستی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز