2777
2789
عزیزم شما هنوز در ارتباط قبلی تون هستین به فکرین که اون برگرده یه تایمی یه پیشنهاد دیگه هم دارین احت ...

من با اون تو رابطه نبودم فقط روش کراش بودم

یعنی کس فراموشش میکنم گلم😓

سر گردون میان حس های مختلف بلاتکیفی یا خودت یا زندگیت

میشه منو توصیف کنی؟ 

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم شما هنوز در ارتباط قبلی تون هستین به فکرین که اون برگرده یه تایمی یه پیشنهاد دیگه هم دارین احت ...

میشه خواهش کنم جواب منو بدین🙏🏻

بنظرشما امسال رشته هدفمو قبول میشم؟ 

درباره من بگو

توراجبش کنجکاوی نشخوار فکری پیدا کردی راجبش 

دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده
حس احسان بهم چیه ازدواج داریم؟

گاهی اوقات حسای منفی راجبت داره نمیدونم چرا 

دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده
عزیزم منم نگفتید لااقل میشه اینو جواب بدید پسر همسایه دیگه هیچوقت نگاه نمیکنه بهم نه؟

فعلا که تو یه عالم دیگه است قبلا بیشتر حس میکردی بهت توجه میکنه در آینده دوباره سیگنال میده 

فعلا که تو یه عالم دیگه است قبلا بیشتر حس میکردی بهت توجه میکنه در آینده دوباره سیگنال میده

جواب منو ندادین

کنکور تجربی بدم رشته تاپ قبول میشم یا برنامه نویسی؟ براتون صلوات فرستادم 

عزیزم منو هم میشه بگین ؟

دوستم ( دختره ) چه حسی داره الان ؟

اشتی میکنیم و مثل قبل میشیم یا نه ؟

در کل هرچی حس کردیم راحع به این موضوع میشه بگین ؟   

سوالات درسی رو جواب نمیدمفعلا حس جدایی و کات داره به گذشته ای که داشته فکر میکنه ولی حس میکنه ارتباط ...

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
2790
2778
2791
2779
2792