خیلی عصبیم ، خیییلیییی😡 امروز رفتیم یه جای خیلی شلوغ ، یه مراسمی بود . بعد بخاطر اینکه فقط چن دقیقه مامانم دیر اومد سوار ماشین شد ( جمعیت خیلی شلوغ بود ) بابام با مشت جلوی اون همه آدم زد تو دهنش 😭 دوست دارم بابامو بکشم ، ای کااااش زورشو داشتم با دستای خودم اونقدر میزدمش ، بعدم میکشتمش 😭😡 خسته ام بقرآن 😭 چن وقت پیش هم یه پارچ شیشه ای زد تو سرش ، وحشتناک خون اومد ازش . خدایا خدایا من زورم نمیرسه در برابر این ظلم سکوت نکن . به همین ماه محرم و امام حسین میسپارمش 😭 از امام حسین میخوام انتقام مون رو بگیره . 😭 کاش میتونستم بکشمش 😡😭
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چون نمیتونه 😭 اینقدر بد بود که یه آقایی به بابام فحش داد ، گفت تو روح پدرت ، همین دو ماه پیش بود که بابا بزرگم فوت کرد ، البته خوشبختانه نشنید وگرنه شررررر میشد 😓