خیلی عصبیم ، خیییلیییی😡 امروز رفتیم یه جای خیلی شلوغ ، یه مراسمی بود . بعد بخاطر اینکه فقط چن دقیقه مامانم دیر اومد سوار ماشین شد ( جمعیت خیلی شلوغ بود ) بابام با مشت جلوی اون همه آدم زد تو دهنش 😭 دوست دارم بابامو بکشم ، ای کااااش زورشو داشتم با دستای خودم اونقدر میزدمش ، بعدم میکشتمش 😭😡 خسته ام بقرآن 😭 چن وقت پیش هم یه پارچ شیشه ای زد تو سرش ، وحشتناک خون اومد ازش . خدایا خدایا من زورم نمیرسه در برابر این ظلم سکوت نکن . به همین ماه محرم و امام حسین میسپارمش 😭 از امام حسین میخوام انتقام مون رو بگیره . 😭 کاش میتونستم بکشمش 😡😭
واقعا مظلومیم ، یعنی در حقیقت معنای کلمه مظلومیت ماییم😓🥀
والا که همین من همش خدا رو به مقدسات قسم میدم فشار از روی ماها برداره کمی برداره لااقل مگه چند بار قرار زندگی کنیم
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨