2777
2789
عنوان

پدر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 50 پست
اسی جون چند سالته مطمعن باش ظالم همیشه نمیتونه ظلم کنه خدا جواب ظلم را به زودی میده گلم

خدا بیست ساله که سکوت کرده 😭😡 به امام حسین میسپارمش ، به همین ماه محرم ، به اون اربعین شش سال پیشش که همچین بلایی سرمون آورد تو همون روز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برن گمشنزندگی چند نفرو تباه کردن، من پدربزرگم از بس میزده تو سر مادربزرگم که مادربزرگم اون آخریا تو ...

ای تو روح پدربزرگ پدریم ... اینقدر سگ بود که نگووووو ، دقیقا عین بابام 😭 هزاران بار تو گورش که همچین سگی رو به ما تحویل داد . به طرز وحشتناکی مامان بزرگمو شکنجه میداد 😭

ببین بعضیا درک نمیکنننمیذونن اینا یهو الکی به آدم گیر میدن، تا اعصابشون خورد میشه حتما باید یکیو بزن ...

از ذات خرابشه بیشتر ، ما رو هیچ جایی نمیبره حتی تو بازار ، اصلا ما تو ماشینش نمیشینم ، این بار مامانم مجبور بود باهاش بره. این کار را رو می‌کنه که اصلا باهاش جایی نریم . خودش بره به عشق و حالاش برسه 

از ذات خرابشه بیشتر ، ما رو هیچ جایی نمیبره حتی تو بازار ، اصلا ما تو ماشینش نمیشینم ، این بار مامان ...

والا همچین آدمی کاش عاشق یکی میشد دست از سرتون برمیداشت.

پدرِ مادرت حقوق بگیر هست؟؟؟ 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اگه پدربزرگ مادریت حقوق بگیر باشه، و سنشون خیلی بالا باشه‌ بعد که فوت کردن مادرتون میتونه جدا بشه، حقوقشو بگیره، زیر نظر کمیته هم برین. 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

والا همچین آدمی کاش عاشق یکی میشد دست از سرتون برمیداشت.پدرِ مادرت حقوق بگیر هست؟؟؟

عاشق شد ولی از اونایی نیست که ول کنه بره ، اصلا دست بردار نیست چون وحشتناک بدبینه . نه یه معتاد بدبخت عوضیه که هم همیشه حتی تا همین الان هم مادربزرگ مادری مو عذااااااب میده 

پدرم منم همین گ و هه چند بارم سکته کرده ولی نمرده اگه میدونستم زندگی مون جهنم میشه ۵ ۶ سال قبل خودم‌ ...

اگه من میتونستم همین کار رو میکردم ولی متاسفانه از لحاظ جسمی خیلی ضعیفم 😔 امضات قلبمو به درد آورد ، منم کلا یه زندگی خیالی واسه خودم ساختم ، این دیوونگی نیست تنها راه زنده بودن مونه 😔 اونقدر غرق خیالاتم که حواس پرتیم به صد رسیده 😓

دقیقا منم اصلا حواسم سر جاش نیس

مثلاً گوشی تو دستمه ، میزارمش پایین بعد می‌خوام ورش دارم نمی‌دونم کجا گذاشتمش ، مامانم بهم میگه برو مثلا آب بزار سر گاز یادم میره ، هیچ چیزی حتی در حد یه دقیقه تو ذهنم نمی‌مونه 

ای وای💔💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭 مادرا و خانما بعضیاشون چقدر مظلوم آفریده شدن خداااااااااایا مگه نمی‌بینی چی داره سرمون میاد 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨