ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بنظرم اگه بدی فقط برات انتهای ابروهاتو نخ لیفت بزنن و گوشه ی چشمتم کشیده و لیفت بشه بهتره چون افتادگی درحدی نداری که بخوای بلفارو انجام بدی، تازه یسریا بیش از حد از پوستشون برمیدارن دیگه پلکشون بسته نمیشه و مصنوعی میشن
فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
میترسم ابروهامو خییلی ببره بالا زشت بشه حالت تعجب بشه ،واسه همین موندم میگم همزمان یه کم لیفت کنم یه کم بلفارو که طبیعی بشه پوست اضافه هم از بین بره ولی میترسم خییلی😢
جراحی رو بزار برا ده سال بعد الان با روشهای دیگه غیر جراحی که هم هزینه تر هم هست امتحان کن
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦