2777
2789
عنوان

برم پشت پلکمو عمل کنم یا نه

366 بازدید | 38 پست

عکس میزارم بدون ارایش و ...ارایش می کنم بهتر میشه ،این بدترین حالت عکس گرفتنه😅

بلفارو کنم با لیفت همزمان ؟یا فقط لیفت؟یا فقط بلفارو ؟

ابروهام هم پایین تر نیس ؟میگم هم لیفت کنم هم بلفارو .

لطفا صادقانه نظر بدید تا مشگلو حل کنم

واسم دعا کنید لطفا🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اگه بدی فقط برات انتهای ابروهاتو نخ لیفت بزنن و گوشه ی چشمتم کشیده و لیفت بشه بهتره چون افتادگی درحدی نداری که بخوای بلفارو انجام بدی، تازه یسریا بیش از حد از پوستشون برمیدارن دیگه پلکشون بسته نمیشه و مصنوعی میشن

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

چند سالته ؟

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

به جای بلفارو، ابروهاتو کمونی تر بردار تا پف چشمت کمتر به نظر بیاد

خییلی باریک میشه نمیاد بهم 

بعد با ژل لیفت می کنم بهتر میشه 

واسم دعا کنید لطفا🙏

یعنی اون پوست اضافه رو همه رو لیفت کنم ؟ابروهام خییلی بالا نمیره؟

فعلا دست نزن

برو ابروهامو لیفت کن.. خودش خیلی تاثیر داره

واقعا زیبایی! چشمای درشت مژه بلند ابرو خوش فرم پوست خوش رنگ 

خدا حفظت کنه

بنظرم اگه بدی فقط برات انتهای ابروهاتو نخ لیفت بزنن و گوشه ی چشمتم کشیده و لیفت بشه بهتره چون افتادگ ...

لیفت دیگه برمیگرده؟

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
لیفت اول برو

میترسم ابروهامو خییلی ببره بالا زشت بشه حالت تعجب بشه ،واسه همین موندم میگم همزمان یه کم لیفت کنم یه کم بلفارو که طبیعی بشه پوست اضافه هم از بین بره ولی میترسم خییلی😢

واسم دعا کنید لطفا🙏

۳۰

جراحی رو بزار برا ده سال بعد الان با روشهای دیگه غیر جراحی که هم هزینه تر هم هست امتحان کن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦