ولی من نمیدونم چرا هردفعه ژل ابرو میزنم ابروهام عین پای سوسک سیخ وایمیسن و برمیگردن انگار میچسبن کف پیشونیم بعد از یمدتم حالت سفیدک میزنن سر همین یکی دو بار بیشتر ژل ابرو استفاده نکردم
فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با ارایش خوب میشه🥲دوست دارم بدون آرایش هم خوب بشه چشام نه مشگلی ندارم پوست اضافه ی پشت پلک و بردارم
همون مهم اینه چشمات زمینهشو دارن دیگه به هرحال که با ارایش خوب میشن. ولی بازم میگم بنظرم بلفارو خیلی ریسکه چون جای بخیه هاش که صد درصد میمونه اصلا تو این شکی نداشته باش حالا شاید خیلی ریز باشه ولی بازم هستش ولی بعضیای دیگه هم نمیدونم از سر ناشیگریه چیه که یدفعه میان کل سطح پوسته پشت پلک طرفو برمیدارن اونروز یکی تو اینستا فیلمش و دیدم دختره بیچاره سنی هم نداشت رفته بود پشت پلکشو برداشته بودن براش بعد بخاطر همین دیگه نمیتونست چشماشو کامل ببنده پلکاش کامل رو هم قرار نمیگرفتن بعد دکتره هم قبلا بهش گفته بوده تو کیس این عمل نیستی اونم رفته بوده جای دیگه انجام داده
حالا اگرم خواستی انجام بدی حتما برو جایی که صد درصد مطمئن و مورد تایید اکثریت باشه و چندین بار برو مطب نمونه کاراشو ببین بعدا برو، چون چشم خیلی مهمه حتی بنظرم از عمل بینی مهمتر در نتیجه وسواس بیشتری هم میخواد برای انتخاب پزشک جراحش
فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.