2777
2789
عنوان

برم پشت پلکمو عمل کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 38 پست
فعلا دست نزنبرو ابروهامو لیفت کن.. خودش خیلی تاثیر دارهواقعا زیبایی! چشمای درشت مژه بلند ابرو خوش فر ...

ممنون عزیزم 

پس باید بگم پوست و کامل نکشه طبیعی لیفت کنه میترسم حالت تعجب بگیره چهرم ،تو پیج بعضی دکترا دیدم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیفت دیگه برمیگرده؟

لیفت با نخ میگن تا دوسال ماندگاری داره شاید بار اولی که انجام میشه بعد یمدت پوست کشسانیش کمتر بشه و یکم شل کنه ولی با ترمیم کامل فیکس میشه و جا میگیره

من خودمم دوست دارم انجام بدم ابروهام یکم حالت هشتی دارن دلم میخواد کامل صاف شه انتهاشون ، خیلی تاثیر داره تو چهره

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

ممنون عزیزم پس باید بگم پوست و کامل نکشه طبیعی لیفت کنه میترسم حالت تعجب بگیره چهرم ،تو پیج بعضی دکت ...

تاحالا آرایشگاه رفتی برای لیفت و لمینت ابرو؟ 

اول برو ببین دوست داری؟ با مواد ابرو رو به بالا میدن... هم ارزون تره هم یکی دوماهه از بین میره دائمی نی

مثلا چی ؟بوتاکس

بوتاکس من انجام ندادم تاثیری روی لیفت یا چشم گربه ای شدن نداره همش حرفه حتی خود پزشکا هم میگن این چشم گربه ای که بین مردم رایج شده صرفا فقط یه اصطلاحه اینطوری نیست که معجزه کنه بوتاکس کارش فقط از بین بردنه چین و چروکه همین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

لیفت با نخ میگن تا دوسال ماندگاری داره شاید بار اولی که انجام میشه بعد یمدت پوست کشسانیش کمتر بشه و ...

تنها چیزی که تو صورتم طرف رو به خودش جذب می‌کنه چشم و ابروهام هستن اما خب خیلی دوست دارم بازم چشام کشیده تر بشن

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
بوتاکس من انجام ندادم تاثیری روی لیفت یا چشم گربه ای شدن نداره همش حرفه حتی خود پزشکا هم میگن این چش ...

خواستم بگم انجام دادم🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لیفت با نخ میگن تا دوسال ماندگاری داره شاید بار اولی که انجام میشه بعد یمدت پوست کشسانیش کمتر بشه و ...

دروغ میگن بیشتر از یه ماه نمیمونه 

نخ بیشتر واسه تولید کلاژن و جوان شدن پوست اثر داره 

واسم دعا کنید لطفا🙏

تنها چیزی که تو صورتم طرف رو به خودش جذب می‌کنه چشم و ابروهام هستن اما خب خیلی دوست دارم بازم چشام ک ...

چشم کشیده واقعا چهره رو صدو هشتاد درجه جذاب تر از قبل میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دروغ میگن بیشتر از یه ماه نمیمونه نخ بیشتر واسه تولید کلاژن و جوان شدن پوست اثر داره

نه نخای مونوکلاژن نه یه مدل نخ دیگه هست که کارش فقط لیفته نخ کاگه فکر کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی حالت چشمات قشنگن که بنظرم یکم حساس شدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی حالت چشمات قشنگن که بنظرم یکم حساس شدی

با ارایش خوب میشه🥲

دوست دارم بدون آرایش هم خوب بشه 

چشام نه مشگلی ندارم پوست اضافه ی پشت پلک و بردارم

واسم دعا کنید لطفا🙏