2777
2789
عنوان

چندش😫🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 81 پست
من از اینکه گفتی گزارش نوش جونت اقایی و فلان بدم اومدچون بدون قضاوت حکم صادر کردیپس دقیقا عین‌خودت ر ...

اگ منم سیریش بازی در میاوردم اون وقت میشه گفت بازتاب رفتار خودم، گزارش زدم چون تاپیکت و کامنتات بیش از حد حال بهم زن بود

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
سایت تبادل نظره اینجا دادگاه نیس شما قاضی نیستی منم مجرم نیستم ❤

نه من خودمو قاضی دونستم نه تو رو مجرم 

لطفاً تو خیالت داستان نساز عزیزم 💜

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ منم سیریش بازی در میاوردم اون وقت میشه گفت بازتاب رفتار خودم، گزارش زدم چون تاپیکت و کامنتات بیش ...

باشه حق با تو بود عزیزم همیشه حق با شماست

همیشه حق با کسانی هست ک از منطق حرف نمیزنن و با قلدری و‌پیش قضاوتی جلو میرن حق با شما 

روزت بخیر منم عذر میخام اگه توهینی از جانب من شد❤

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

نه من خودمو قاضی دونستم نه تو رو مجرم لطفاً تو خیالت داستان نساز عزیزم 💜

❤🌹

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ا ه ۱ با ر ۱ مر ده تو خیا بون تف کر د ز دم تو گو‌ شش کثا فت ها ی چر ک

کجا تف کرد؟؟؟ رو زمین؟؟

من پسر داییم فرانسس میگه سری اولی رفتم تف کردم زمین خونه رسیدم قبض جریمه دم درم بود 

خخخ دوربین دیده تف کرده جریمش کردن

ا ره فر انسه می شاشن تو خیا بون بعد تف جر یمه می کنن جلل ا لخا لق

وا گلم منطقه داریم‌تا منطقه شما پایین شهر تهران پی پی سگم میبینی

بالا شهر تهران طرف عرق نمیکنه فرقش ب همین اندازس خخ

اهتجسم کنبعدشم تو دماغ و گوشش و آخرشم سرشو بخارونه

ابنا خوبه فک کن با اون دستا لپ زنشو بگیره خخخ

بعدشم ته دیگ نصف کنه بذاره دهن زنش

😂😂😂

تو خیلی سمی بخداااا

فک کن ته دیگو بذاره دهن زنش بعد ناخناشو لیس بزنه خخخ

آخرشم دور دهن چربشو با آستینش پاک کنه😂😂😂

خخخخخ اره فک کن ساعت ۱۲شده 

پنج شنبه شبم هست بچه هاشونم خابه طرف میخواد ی بوسم کادو بده ب زنش

وا گلم منطقه داریم‌تا منطقه شما پایین شهر تهران پی پی سگم میبینیبالا شهر تهران طرف عرق نمیکنه فرقش ب ...

منطقه چیه 

😂 

تو پا ریس معر وفن به این‌که تو خیا بون می شاشن 

فر هنگ شو‌نه 

شما ۱ سر چ‌کن 

تو همه فیلم‌ها شو‌ن هم هست 

ا تفا قا پی پی سگ با لا شهر بیشتر ه چو‌ن کسا یی که سگ د ارن بعضی ها شو‌ن خیلی بی فر هنگن مد فوع سگ‌شو ن جمع نمی کنن در صو رتی که و ظیفه شو‌نه