2777
2789
عنوان

چندش😫🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 81 پست

واقعا که

متاسفانه بیرون خیلی میبینم بعضی مردا وسط خیابون، تو جمع راحت دست میکنن...

اگه مشکلی هم پیش اومده میتونن برن دستشویی

بعضیا هم که دستشون تو بینی‌شونه

زشته واقعا

ما رفته بودیم کاظمین 

طرف ایرانی نبود فرشو داد بالا به اندازه یه مشت تف کرد بعدم با دستش میکوبید روشهمون موقعه کاروانمون داشتم زیارتنامه میخوندم این یارو هم روبه رو من تا دیدم با هوق بلند شدم نیم خیز نیم خیز رفتم اون طرف شامم نتونستم بخورم 

ابنو هم خندم گرفهم حالت تهوع گرفتم هم یاده اون اتفاقه افتادم

بیکاره بی آرررر😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا کهمتاسفانه بیرون خیلی میبینم بعضی مردا وسط خیابون، تو جمع راحت دست میکنن...اگه مشکلی هم پیش او ...

دست تو‌بینی ک دیگه داره مد میشه خخخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ما رفته بودیم کاظمین طرف ایرانی نبود فرشو داد بالا به اندازه یه مشت تف کرد بعدم با دستش میکوبید روشه ...

چیو‌داد بالا؟؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

تعریفت از حال بهم زن جالبه حال بهم زن ینی نمونه ای عین خودت

در پاسخ ب جوابی ک دادم میتونی از گوگل دوستان اشنایان همسایه ها

سایت ناسا

مرحوم انیشتین 

اقای فیلسوف ارسطو 

مرحوم بروسلی هم کمک بگیری

ولی جوابی منطقی نخواهی یافت 

فرش حرم

وای چرا تف کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

تعریفت از حال بهم زن جالبه حال بهم زن ینی نمونه ای عین خودت

مرسی از فهمیده بودنت ک در وقت شکست تسلیم میشی ❤

شکست همیشه هم بد نیس 

گاهی باید شکست خورد باید ضایه شد تا بفهمی هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد

تا بیهوده ب کسی توهین نکنی مریم گلی❤🌹😘

من فقط یه واقعه واقعی رو تعریف کردمچیزی ک دیدماگه تو ی روز از کشته شدن ی سوریه ای بدست ی داعش رو برا ...

واقعه تو تعریف کردی 

چندش بازی هم در آوردی تو کامنتا 

اگ لذت ببرم از کشته شدن یه سوریه ای توسط داعش با قاتل فرقی ندارم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
واقعه تو تعریف کردی چندش بازی هم در آوردی تو کامنتا اگ لذت ببرم از کشته شدن یه سوریه ای توسط داعش با ...

منم لذت نبردم چندشن شد گل من 

درضمن من توهین ب شخص خاصی نکردم حتی ب اقایون هم توهینی نکردم

واقعه تو تعریف کردی چندش بازی هم در آوردی تو کامنتا اگ لذت ببرم از کشته شدن یه سوریه ای توسط داعش با ...

بعدشم عزیز دلم

خدا توی کتابش میگه لا اکراه فی الدین ینی هیچ اجباری در دین نیست

اونکه دینه اجباری نیس

این ی تاپیک بی ارزش و فان بود

اجباری نبود بیایی وقتی تیترش زدم چندش 

قصد توهین ندارم ولی یا سر سفره کسی نشین

یا اگه نشستی از غذاش ایراد نگیر

این نشانه ادب و شخصیته

مرسی از فهمیده بودنت ک در وقت شکست تسلیم میشی ❤شکست همیشه هم بد نیس گاهی باید شکست خورد باید ضایه شد ...

مرسی از تفکرات سمیت ک خودت رو همه جا برنده می‌دونی 

البته دست تو نیس خالی کردن عقده هات 

گاهی باید شعور داشت، کامنت اولت رو باز نکردم 

چون حالم بهم میخورد دوباره بیام تاپیکت، ولی دیدم سیریش تر از این حرف هایی عزیز دل

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
مرسی از تفکرات سمیت ک خودت رو همه جا برنده می‌دونی البته دست تو نیس خالی کردن عقده هات گاهی باید شعو ...

من از اینکه گفتی گزارش نوش جونت اقایی و فلان 

بدم اومد

چون بدون قضاوت حکم صادر کردی

پس دقیقا عین‌خودت رفتار کردم تا ببینی برخورد چقد منزجر کننده بود ک حتی خودت تحمل نتونستی 

منکه غریبم ولی سعی کن با عزیزانت درست حرف بزنی و رفتار کنی

کامنای من بازتاب رفتار خودت بود عزیزم

بعدشم عزیز دلمخدا توی کتابش میگه لا اکراه فی الدین ینی هیچ اجباری در دین نیستاونکه دینه اجباری نیسای ...

سایت تبادل نظره منم هر نظری دلم میخواد میدم 

وقتی تاپیک میزنی انتظار نظر مخالف هم داشته باش 

لطف کن دیگ ریپ نزن 

چون نمی‌خوام دیگ باهات بحث کنم گل

سایت تبادل نظره منم هر نظری دلم میخواد میدم وقتی تاپیک میزنی انتظار نظر مخالف هم داشته باش لطف کن دی ...

سایت تبادل نظره 

اینجا دادگاه نیس شما قاضی نیستی منم مجرم نیستم ❤