2777
2789
عنوان

چندش😫🤢

1166 بازدید | 81 پست

امروز یکی توی خیابون دیدم دستشو میکرد توی نافش بعد بو میکشید

خب چکاریه برادر من ما هیچ خودت حالت بهم نمیخوره؟😂

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

الان خواستی حال ماهم بهم بزنی؟

اره موفق شدی

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

نگو🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤠

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ترجیح میدم با اکانتهای با پروفایل های خاص روبه رو نشم چون نمیتونم جلو خودمو بگیرم و فحاشی نکنم😐

الان خواستی حال ماهم بهم بزنی؟اره موفق شدی

گفتم من که زخم خوردم بقیه‌رو‌هم زخمی کنم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ناف آخه 🤢 از بچگیم تا الان خودم چندشم میشد به ناف خودم دست بزنم بعد اون اومده تو خیابون🤦🏻‍♀️

بعد این دخترایی که پیرسینگ میزنند وای خدای من 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

💚✨

گفتم من که زخم خوردم بقیه‌رو‌هم زخمی کنم

😑👊🏻

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

تفم میندازن اونجاشونم میخارونن

خخخ دیدم بازم بو میکشن انگار انتظار دارن بوی ادکله ورساچه بده

نگو🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤠

گفتم دیگه خدا کنه عین من بتونی تصور کنی