2777
2789
عنوان

شوهرم همش ایراد میگیره از جهازم

2319 بازدید | 57 پست

دارم جهیزیه میگیرم. بلور گرفتم پشت تلفن میگه بلور شوکا گرفتی؟ گفتمش نه در حد توانایی خونوادم بلور گرفتم و شوکا نیست. 

رفتم مبل دیدم و مبل راحتی دوس دارم و واسش احترام قائل شدم ازش در مورد رنگ مبل سوال کردم اما میگه نه نگیر. تو باید مبل استیل بگیری یا کلاسیک و بریم مرکز استان ببینیم جنسای شهر خودمون آشغاله. بهش گفتم مرکز استان قیمتا خیلی بالاست من بودجه خودمو در نظر میگیرم واسه خرید. ( خواهر زن داداشش توی عقده مثل من و گویا قرار بوده بره خواستگاریش اما نرفته یا رفته و بهش دختر ندادن الله اعلم یه روز رفته بودم خونشون مادرشوهرم گفت فلانی رفته مرکز استان مبل سلطنتی گرفته. حالا به خودم میگم نکنه شوهرم بخاطر اینکه اون سلطنتی گرفته شوهرم میگه برو استیل بگیر)

شما باشین چه واکنشی نشون میدین؟

مبل مگه باید عروس بگیره

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزجان 

مهریه وظیفه زن نیست در واقع لطفه !

شما به بودجتون نگاه کن نه حرف شوهرت همینجا قاطعانه وایسا و خیلی محترمانه قانعش کن 

شوهرت خونه مال خودشه ؟

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

بگو طبق قانون جهيزيه  با مرد هست و من دارم لطف میکنم ک در حد توانم بهت کمک میکنم

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

هیچی  میگم عزیزم حد وسع  پدر من همینه، شما که مردی و لارج دست کن جیبت بهترشو بخر برای زندگی خودت 

ایشون خودش با این همه توقع طلا وخونه  وماشین خوب ولوکس هم باید تهیه کنه، داره اینا رو؟